Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Perverz lány vagyok. Gond ez?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverz lány vagyok. Gond ez? A fiúk is szeretik ha valaki utálja a hagyományos sexet?

Figyelt kérdés
2008. máj. 22. 18:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%
Szia én is irtó perverz vagyok!!A férjem imádja, azt mondja, nincs miért mást keresnie, tőlem mindent megkap, izgalmasnak tartják a férfiak az ilyen nőket!!Légy büszke rá hogy nem vagy fapina!!
2008. máj. 22. 18:04
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem gond! A fiúk is szeretik a változatosságot.
2008. máj. 22. 18:22
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
Mire gondolsz?mitől perverz valaki?
2008. máj. 22. 18:23
 4/21 A kérdező kommentje:
A skála nagyon hosszú,nem sorolom,utánanézhetsz a neten.Minden annak számít ami nem hétköznapi.Persze az orális nem,az teljesen normális.Én nem szeretem ha az ágyban simogatnak,ha gyengédségre vágyom veszek egy sütit.
2008. máj. 22. 18:28
 5/21 anonim válasza:
91%

Azért ez elég tág fogalom, a perverzióba elég sok minden beletartozik, az is ha lábfetisiszta vagy, de az is ha a kötözést szereted.

Persze a szokványostol eltérő dolgok lehetnek izgalmasak, de visszataszítóaki is, ezt embere válogatja, akinél befér egy domina játék, nem biztos, hogy örülne egy katéternek, vagy egy kakiszexnek.

De ez fordítva is lehet te sem biztos, hogy örülnél ha slaggal vernék a hátad..

De mondjuk azt már nem bisztos, hogy minden pasi élvezné, ha seggberaknád, vagy tűvel szurkálnád...

2008. máj. 22. 18:38
 6/21 A kérdező kommentje:
Nyugi a pisi-kaki,a pedofil ,a hullával/külömben is honnan vennék hullát/ez nem én vagyok.A katéterig sem megyek el.A párom normális sexelő volt,és sok év után mondtam hogy jó volt, de ennél már többet akarok.Ő mondta hogy rendben, így most egy kis perverzt csinálok belőle.Mit ne mondjak élvezi.
2008. máj. 22. 18:49
 7/21 anonim ***** válasza:
71%

Khm, már bocs, de ha nem megy a pisi/kaki/hányás/pedo/nekro, akkor miért is vagy perverz???

Csak SZERETNÉL az lenni, haha!

Majd ha a fenti lista teljes akkor talán-talán, de addig ne sértegesd a true-perverzeket azzal hogy közéjük sorolod magad.

2008. máj. 22. 19:10
 8/21 anonim ***** válasza:
90%

Időnként én is bevadulok,de a párom élvezi!!!

Ez pasitól függ...valamelyik szereti valamelyik nem.

Kísérletezz,de ehhez nagy összhang kell,hogy nyíltak legyetek egymás elött :)

Nyugi vannak pasik,akik csak az ilyen lányokra buknak(bár vannak akik nem) :)

2008. máj. 22. 19:12
 9/21 anonim ***** válasza:
86%
Ellenkezőleg. Jó páran vannak, akik szívesen kipróbálnának mindenfélét - történetesen nekem is van egy Illatos kert-könyvem a polcon.
2008. máj. 22. 19:15
 10/21 anonim ***** válasza:
69%
bocsi de szerintem csak a szád jár neked
2008. máj. 22. 19:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!