Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért hívot át magához? Le akart feküdni velem?
a barátom írta hogy menyek áthozzá este mert nincsenek otthon a szülei, egyedül van.
amugy én vok az a lány akinek a barátja azt irta hogy olyan mint egy hajtómű!
SEGITSETEK
amugy én is meg a barátom is 13 évesek vagyunk
Aha, szóval EZÉRT olyan cefet nehéz 13 évesen egy jót tolni, mert végre elhajtja az ember az őseit otthonról, összeszedi magát és meg mer írni egy meghívós sms-t a kiszemelt partnernek, erre idejönnek a nagytudású emberek, és teledumálják szegény kislány fejét hogy ne menj, jajj hát nem vagy készen rá, meg rossz lesz meg mittudomén!
Oh bakker, csak irigyek vagytok!
Te meg ha fostorogsz átmenni és tolni egy príma kis menetet a sráccal, legalább küldd át a muttert magad helyett! Ez a minimum, ne legyél már patkány, hogy elrontod más kefélését!!
Ne már hogy mindenki ilyen irigy, hogy eltolja szegény srác nagynehezen összehegesztett tervét!
Most miért sajnáljátok tőlük, hát végre megszabadultak anyuaputol, lehetne egyet guritani, erre mindenki huhog itt hogy jajj mert rossz lesz, meg ne menj át, meg mittudomén.
Van nektek szivetek? Szegény csókának SOHA nem lesz ilyen alkalma mégegyszer! Most miért kell sajnálni a kiscsókától egy menetet, végre nem görcsölne annyit a p*nán, tudna a tanulásra is figyelni, stb. Meg a kislány is ha rendesen ki lenne kormolva, nem kérdezne több hüleséget.
Az meg sem fordul a fejedben hogy nem lefeküdni akar, hanem közösülni?
És csak utánna lefeküdni.
Logikus, nem??
Hmm, talán a kérdés volt primkó kissé, nem?
A humor mellesleg az intelliganca jele, mondják. De persze nem mindenki érti, van ez így.
Felvázolok egy még ijesztőbb lehetőséget: mi van ha valaki esetleg a nejével együtt olvassa ezeket a hihetetlenül agybagyenge kérdéseket, és közösen röhögik szénné magukat, meg kommentezik szét őket. Akkor hol marad ez az "azér írc ilyeneket meg nincs nőd meg pirmitív vagy" felállás...?
Persze mindez csak feltételezés...
De engem spec. szórakoztat.
intelligencia
műveltség, értelmesség, felfogó képesség /értelmező kézi szótár/
Hát...ez kicsit gáz,hogy az az első gondolatod,hogy szexelni akar veled..Én 13 éves vagyok és lány.Töbször aludtam ott a barátomnál már,de egyszer se feküdtünk le egymással és semmi olyasmit nem is tettünk...
Viszont engem az is ki tud borítani,hogy a "felnőttek" azt hiszik a 13-14 évesekről,hogy még mindig csak kis 8-9 évesek. Mert téll. van olyan aki agyilag azon a szinten van( xD ),de a legtöbb már rég tisztába van a nemi élettel és a vele járókkal... szóval csak ennyi...
Jah..és mi az hogy "akarom"?? Chh...
Akarj vele DVD-zni xD Az tuti.
Jó kis horrol...:D (y)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!