Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha naon csiklandos. Ott lent?
Figyelt kérdés
A baratom nagyon csikis... es ahogy hozzaerek a peniszehez egybol elhuzodik es mindig jon a "sajnalom"... engem picit idegesit... szeretem a baratomat es szeretnem valahogy megoldani ezt a dolgot... mit csinaljak? segitsetek..2009. aug. 11. 14:29
1/6 anonim 

válasza:

Kapd be a száddal és ne engedd el. Majd megnyugszik. :P
Tulajdonképpen ez sokkal jobb, mintha érzéketlen lenne. Ha túlérzékeny, az idővel elmúlik, a normális szintre beáll majd. Fordítva nem. Tehát inkább örülj neki, mint sajnálkozz!
2/6 A kérdező kommentje:
ok:D.. akkor orulok neki :D... eddig se sajnalkoztam...csak azt hittem en csinalok valamit rosszul..de koszi:D
2009. aug. 11. 14:40
4/6 A kérdező kommentje:
nem VISZKET!! ....CSIKLANDOS!! nem mind1 ...
2009. aug. 11. 14:57
5/6 anonim 

válasza:

egyetértek az elsövel. egy orális kényeztetésnek egy pasi sem mond nemet...^.^
v ne tökölj vele... ne ovatoskodj, ragadd meg, lehet h csak az apró érintéseket nem birja...:D :P
nekem meg a combom belsö fele ien... egyszerüen elkap a röhögés ha csak egy pici puszit is ad rá xD nemtom...
16/L
6/6 anonim 

válasza:

Markold meg és tartsd a kezedben, míg hozzászokik, vagy ahogy előttem is írták, vedd a szádba és ne ereszd el. :-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!