Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hangosan szexelő szomszédotok? Hogyan
toleráltátok? Vagy zavart ez benneteket egyáltalán?
Nem tolerálom, a pasi felettünk üvölt (mint akit nyúznak), én meg visszaüvöltök, hogy csendesebben nem lehetne? Nem az a baj, hogy üvölt, hanem az, hogy állat módjára..
2009. aug. 11. 14:02
Nekem még nem volt, de én átmennék egy fűrésszel az is biztos... -.-"
2009. aug. 11. 14:16
Ragassz ki egy szép feltünő lapot a lépcsőházban, amiben megkéred, hogy halkabban szexeljenek, mert zavarják a többi lakó nyugalmát.
Ha nem segít, nyugodtan hívd ki a rendőröket - csendháborítás este 10 után - mindegy mit mondasz neki, hogy embert nyúznak, vagy ordíttatja a TV-t. Ha egyszer rájuk törik az ajtót szex közben, onnantól kezdve nagyon csendben lesznek.
2009. aug. 11. 14:50
Nekem is volt ilyen élményem... sajnos. Az egyik albérlő társam, természetesen fiú, előszeretettel cipelte fel a lányokat és szobatársammal arra keltünk éjnek idején, hogy át akar szakadni a fal a 2 szoba közt, a hangokról nem is beszélve. Szerintem ez undorító. Eleve magánügy másrészt meg toleránsabb is lehetne. Én reggel megkértem hogy legközelebb egy kicsit halkabban, mert ha nem rossz vége lesz... Aztán ki is rúgták albiból, de persze nem emiatt.
2009. aug. 11. 15:30
Hát nálam hangosabban eddig még senkit nem hallottam szexelni. Úgyhogy engem nem zavarna egy konkurencia. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy hogy nyomják...:D:D:D:D
P-87
2009. aug. 11. 16:20
Most nekünk olyan szomszédaink vannak, volt olyan hogy reggel hatkor arra ébredtünk, kihívtuk erre a rendőrséget, mi volt a válasz? Beszéljük meg. Persze azóta is csinálják...
2009. aug. 11. 16:28
Volt egyszer egy csaj a szomszédban, aki prosti volt és odarendelte a pasikat a lakására. szerencsére neki más beosztású volt a lakása, csak a fürdőszobánkban lehetett hallani hangokat a szomszédból, a lakószobákban nem. mi röhögtünk rajta. bár ha valakinek közvetlenül a hálószobája felett kufircolnak hangosan, megértem, hogy nagyon idegesítő lehet.
2009. aug. 11. 19:00
8/9 A kérdező kommentje:
Na igen, mi is megkértük már őket, hogy csendesebben, de sajna magasan tojnak rá.
A rendőrséget egyszer már más célból kihívtuk, de a válaszuk az volt, hogy vannak fontosabb teendőik is, mint a csendháborítás ( pedig akkor valóban nagy zajról volt szó ). Majd ha lesz idejük jönnek... Azóta megvan róluk a véleményem..
A láncfűrész, nagykés nekem is eszembe jutott már :D
Köszi a válaszokat mindenkinek!!!
Egyik barátnőmék egy ismert kézilabdás nővel laktak egy épületben.A nő szobája a barátnőmé felett volt, és kétnaponta arra ébredt,hogy milyen orgiákat rendeztek odafent (többen is). De nem csak Ők hallották hanem az egész lépcsőház...mindenki. Aztán írtak neki egy levelett,hogy fogja diszkrétebbre a dolgot, a probléma hamar megoldódott ugyanis átigazolt egy másik városba.
2009. aug. 15. 19:11