Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha az exetek megkérne titeket, hogy szeretkezzetek még egy utolsót?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 13:33
1/23 anonim 

válasza:

az a szakítás okától és körülményétől függ, meg h ki szakított kivel... de én lehet, h belemennék
2/23 anonim 

válasza:

Így van ahogy az előző is írta. szakítástól függ.
3/23 A kérdező kommentje:
Ha pl a pasi szakitott a csajjal,és a csaj kérné ezt?
2009. aug. 11. 13:43
4/23 anonim válasza:
ha szakítok a csajjal, akkor nem hiszem, hogy bele mennék, mert akkor biztos van oka a szakításnak. de ha békés bolt a szakítás, csak simán elhidegültünk egymástól, akkor lehet.
5/23 anonim 

válasza:

Én belementem. Többször is. Én is kértem ilyet. Nem kell minden szakításnak gyűlöletből történni. Van úgy, hogy szereted a másikat, mégis szétmentek. :|
6/23 anonim 

válasza:

velem úgy történt, hogy a pasi szakított velem.. (nagyon nehezen hevertem ki, bár azért viszonylag jóba maradtunk)
aztán egy évvel később pedig megkérdezte, hogy mit szolnék egy "barátiszexhez" hát én nemet mondtam.. :/
ami volt elmúlt..
7/23 anonim 

válasza:

Attólfügg, hogy milyen körülmények közt váltunk el. Van akit egyből fellógatnék a villanyoszlopra, csak merje megkérdezni!
P-87
8/23 anonim válasza:
Engem is "megkért" erre 9 éve. Azóta megint együtt vagyunk, összeházasodtunk és babát tervezünk :)
9/23 anonim 

válasza:

Engem nem kért meg az ex-bnő. Mindketten kívántuk, meg is történt, de komoly dolog már nem lehetett belőle soha.
10/23 anonim 

válasza:

nehéz ügy .de ha tényleg el akar hagyni,akkor el fog hagyni,így is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!