Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, találkoztatok már ilyen pasival? Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
A barátommal pár hónapja járunk. Alapvetően jó fej srác. Egyenlőre simogatás összebújás, csókolózás volt csak. Nem tűnik nyomulósnak, kellemesen elvagyunk.
Múltkor este találkoztunk és hosszan sétáltunk, beszélgettünk. Amikor beültünk az autóba viccesen megjegyeztem, hogy a sok gyaloglástól leszakad a lábam.
Felajánlotta, hogy megmasszírozza a talpam. Jól esett ahogy csinálta, és azt vettem észre, hogy őt is teljesen felvillanyozza. Harisnya volt rajtam, és úgy vettem észre arra van ráizgulva.
Lehet hogy fétisiszta ? Hogy viszonyuljak hozzá ?
(Én 16 ő 18. )
2009. aug. 11. 12:11
1/12 anonim 

válasza:

Szerintem nem a harisnya izgatta fel hanem a lábad.
2/12 anonim 

válasza:

ettől nem fétisiszta, csk szimplán felizgult a lábadra, meg amugy is szexi egy harisnya, ne parázz!:)
3/12 wheeler 

válasza:

A harisnya és a lábad izgatta fel, nincs ebben semmi különös.
4/12 anonim 

válasza:

Ha elkéri a harisnyádat és Téged már észre sem vesz, akkor gáz van:) Egyébként pedig pedig a férfiakat vonzza a női fehérnemű, harisnya.
6/12 anonim 

válasza:

Jajj de kis buta vagy:) Hol lenne már? Hát ez egy aranyos dolog hogy megmasszírozta a talpad. Na azon meg nem lehet csodálkozni hogy már a lábadtól is felizgul, főleg ha tetszel vagy már szeret is, és már ez is újdonság neki ha a lábad símogathatja:) Ha leöltöznél neki és felállna a farka azon is csodálkoznál?:)
7/12 anonim 

válasza:

Emberek gondolkozzatok már, hát azért izgul a harisnyára mert a kislány lába van benne. Ha bugyira izgulna akkor is lenne valami baja szerintetek? :)
8/12 anonim 

válasza:

Ja hogy viszonyulj hozzá? Legyél vele Te is kedves ha már ő is az. Esetleg masszirozd meg Te is ahol igényli és Neked még nem túlzás:)
9/12 A kérdező kommentje:
Hát remélem elkérni nem fogja, mert az tényleg gáz.
Ha meg rajtam tetszik neki, akkor már tudom, hogy mivel csavarjam el a fejét :)
2009. aug. 11. 13:05
10/12 anonim válasza:
Hát, ha nincs semmi akció nem csoda ha kanos:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!