Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mert van az hogy enyire nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert van az hogy enyire nem tudom elfelejteni vajon ez az oka? bovebben lent;)

Figyelt kérdés
a szuzessegem nem vele vesztettem el.de 9 honapig voltam vele egyut s vele volt analis kapcsolatom eloszor.masnak nem is engedtem volna meg mert csak benne biztam.telleg nagyon finom volt.es nem volt durva meg midnen es jo volt kiveve a fajdalmat.de vajon ez joban oszekot vele mind akivel elvesztettem a szuzessegem?nem tudom de hianyzik es barkivel legyek csak ot kivanom.
2009. aug. 11. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezen lovagolsz, ahelyett, hogs megpróbálnád magad jólérezni. Keress magadnak egy pasi, cicázz vele, aztán meglátod, hamar elfelejted a srácot. Kutyaharapást szőrivel.... ;) Mindenkinek bevált eddig akit ismerek
2009. aug. 11. 10:58
 2/5 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy barkivel legyek..s barkivel lefekszek.azutan meg volt par baratom miutan oszevesztunk.s azert szerintem ez csak befolyasol valamenyire ez a dolog..mert mindig eszembejut..
2009. aug. 13. 08:18
 3/5 A kérdező kommentje:
nők egy részének éppen ez az, ami az anális szexben igazán félelmetes: a testük feletti irányítás elveszítése, illetve az, hogy egy olyan intim zónát engednek át a partnerüknek, amelyet gyerekkoruktól fogva titkolózás és szégyen övezett.......szoval valami iensmiket olvastam neten.es olvastam azt is hogy egy csajt sokal joban befojasol az ha a hatso behatolast megengedi valakinek mind a szuzesseg elvesztese.mert ez intimebb es erzekenyeb resz.es en ezt veszem eszre hogy telleg igaz.
2009. aug. 13. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:

próbáld meg elfelejteni!! így van keress másokat, és ha eszedbe jut, addig erőltesd az agyad, amíg át nem tudsz rázódni a másik srácra!! nem elsőre fog menni, de sikerülni fog!!!!! sok szerencsét!!

am meg h hátulról hatolt be, nem jelnt többet 1 csajnál, csak annak aki 1 kicsit bemagyarázza magának, vagyis csak keresi az okát, h mért nem tudja elfelejteni!és ezt az okot találod, ami 1 kicsit emlékezetesebb!!! az elmédet tod irányítani, hát élj vele!!!!!!!!!

2009. aug. 13. 09:06
 5/5 anonim válasza:
Utolsó válaszadóval egyet értek.Teljesen hülyeség ez a dolog.Például én is csináltam már anális szexet, de soha nem gondoltam arra, hogy minden szexnél annak kell az eszembe járnia, akivel ezt csináltam.Tény 3emberrel volt eddig ilyen kapcsolatom, mert egyáltalán nem vonz a dolog.Szerintem nem fáj, és sokkal jobb mint hüvelybe.De szerintem az a lyuk másra való, nem erre!De ki, ahogy érzi.Felejtsd el a pasit.Van még ezer másik, akivel ugyan olyan jó lehet!Fel a fejjel!
2009. aug. 13. 09:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!