Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok tört rátok olyan érzés h. benyulnátok a pasitoknak hátra (fenekébe)? Vagy meg is tettétek?
Figyelt kérdés
Egy pár embertöl már hallottam és nemtom eldőnteni h. van e ilyen?s ha igen akk. miért?mi abban a pláne?2009. aug. 11. 09:29
1/6 anonim 

válasza:

persze, csak nem ököllel, hanem ujjal.
az írásod olyan mintha rögtön csuklóig akarná tolni:D
"mi abban a pláne?" sok az idegvégződés ott, tehát érzékeny pont...
erogén zóna is...
2/6 anonim 

válasza:

Igen, állandóan, de a pasim szereti szóval nincs gond vele. Csak eleinte nem nagyon akarta... de rájött hogy az is jó neki:D
3/6 anonim 

válasza:

Igen, volt már ilyen, de ezt nem minden férfi élvezi,mert valaki egyből a homoszexualitás érzésével párositja, zavarba jön és igazából, ez úgy,mint nekünk nőknek,nekik is fájdalmas tud lenni.Ha hosszabb kapcsolatban vagy és tényleg kivánjátok egymást, akkor viszont élvezheti is, ha nem durván,hanem gyengéden csinálod. Ez szerintem pasifüggő.
4/6 anonim 

válasza:

Rám tört már ilyen érzés, de sajnos még nem tehetem meg! Az én barátom nem engedi! Igen van ilyen és azért mert a néhány fiú ezt élvezi!
5/6 anonim 

válasza:

Rám is tört már ilyen érzés, hogy szerettem volna neki megtenni, de az én párom sem engedi nekem, azt mondja, nem tetszik neki és nem élvezi.
6/6 anonim 

válasza:

Ha a végbél nyíláson keresztül felnyúlunk kb. 3-4 centi mélyen megtalálhatjuk a prosztatát, aminek ingerlése a fiúk nagy részének mintegy megduplázza az élvezet mértékét. Én imádom, mikor a bnőm izgatja, nekem nagyon jólesik, de az elején még én is a homoszexualitásra gondoltam, aztán átbeszéltük, és mostmár nagyon jó.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!