Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok a tetovált hapsikról? Tetszenek nektek a tetkók? Izgató? Milyen tetszik?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 09:16
1/10 anonim 

válasza:

Nekem izgató.Nagyon tetszik,ha egy tetovált test van fölöttem.Persze nem kell túlzásba vinni.:)
2/10 anonim válasza:
en szeretem a tetkos pasikat.szerintem kicsit kihivoak persze nem kel tulzasba vinni..csak joizlesig.atol kicsit ferfiasabbnak tunnek meg ha mellete kicsit izmosak is:X
3/10 anonim 

válasza:

nekem is nagyon bejönnek,( persze nem az aki halálfejeket meg eféle baromságokat varrat magára, plusz az se a legjobb ha full szines és messzirő rikit..) nekem is van 1 kis tetkóm és teljesen odáig vannak érte a pasik, beindulnak tőle :D
4/10 A kérdező kommentje:
Miaz? Mit ábrázol?
2009. aug. 11. 11:07
6/10 anonim 

válasza:

Izgató?? Mindenkinek mást jelent a te számodra ugy sem azt mint annak aki rendelkezik vele, az én barátomnak 8van nekem 4, de egyszer nm izgatott még fel vele :D
7/10 anonim válasza:
nekem nagyon bejön, főleg ha az illetővel elsőre találkozok, de úgy szerintem engem se hozna lázba ha párkapcsolatban élnénk x ideje, mert akkor már megszoknám, de így bejön alapjában véve, meg azt se utasítanám vissza, ha a barátom tetovált lenne.. ^^ most hétvégén tetováltattam a medence csontomra, remélem tetszeni fog majd valakinek ;) 20/L
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem biztos tetszene! :P ;)
2009. aug. 11. 12:08
9/10 anonim 

válasza:

Nekem tetszik ha tele van varrva. *_* Csak ne legyen ilyen nagyon macsós, nonfiguratív, attól kivagyok... =( Vagy ne ilyen pucér nők legyenek rajta ha lehet. :D
Amúgy nekem mondom, nagyon bejön az is ha tetőtől talpig kivan varrva! *_*
10/10 anonim 

válasza:

Karokon, vállon, nyakon, medencén, csípőn, háton, bokán nagyon tetszenek. A feliratok közül a kisebbek, érdekes betűtípussal vagy oroszul, olyan szavak amik jellemzőek a viselőjére, amik tükrözik a lelküket, na azokért oda vagyok, főleg csuklón, bokán. És a gyengém a fül tövében egy kis lángoló halál fej *-* awww az olyan édes, ahogy piszkálod a haját körbe járhatod, simogathatod a vonalait... Nyakra meg valamit ami neki fontos, hogy olyan személyes legyen (nekem eddig egy "damned" feliratos vezet...) Karon meg szerintem kifejezetten akkor szép ha van bőven. Vállon tetszik ha valami nagyobb van (valami állat vagy sárkány, itt szerintem a pillangó is helyes) csípőre én csak sárkányt tudok elképzelni vagy kígyót. Hátra úgyszintén. Medence csontra meg jöhetnek a nagymacskák vagy gepárd, róka, farkas, ilyen ragadozók :'DD Nőn nem tudom mi tetszene xDD De ezek közül én a bokámra eltudnék képzelni egy feliratot. Amúgy inkább piercing párti vagyok. De pasikon nekem a tetoválások nagyon tetszenek. A karokon és a vállakon lévők nagyon férfiasak tudnak lenni :D Őszintén? Szerintem izgató. Legalábbis engem izgat xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!