Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokan a meztelenséget a szexszel társítják, akár még gyerekek esetében is? Ennyire elfajult a világ?
Majd biztos szándékosan... szerintem főleg azokat zavarja a legjobban akik ilyenben szenvednek.
Neked is megvan a magad baja, ami miatt -ha már ilyen vagy- te sem vagy való a társadalomba.

Szerintem nem a sexre gondol az illető csak kisgyerekeknek való fürdőrucikat árul és mérgelődik h mé nem veszik meg :D
am szerintem sem túl szép látvány...

Nekem nincs semmiféle ferde hajlamom, nem szoktam bámulni a gyerekeket. Házon belül azt hiszem még engedném a gyerekemet meztelenül rohangálni, de ha az utcán vagy a strandon vagyunk, akkor azért már legyen rajta ruha. Ha más nem egy bugyi meg egy póló. De jobb ha korán megszokja a gyerek, hogy ha emberek között van, akkor legyen rajta ruha. És ez nem a szex miatt, hanem mert a nyugati társadalomban ez a megszokott. A bennszülött törzsek meztelenül járkálnak felnőtt korban is, és nem a szex miatt. Ott az az elfogadott.
És nem is túl higiénikus, ha a gyereken nincs ruha. Mindenhová leül, mindent magára ken.

Na igen, de ellenük sajnos nem igazán lehet ilyesmivel védekezni, mert ha téli bunda lenne a gyereken, akkor is a szex jutna eszükbe róla:(
Csak az lehet a megoldás, hogy nagyon figyelni a gyerekre, soha nem hagyni egyedül. Főleg olyan helyen, ahol sok az idegen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!