Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokan a meztelenséget a szexszel társítják, akár még gyerekek esetében is? Ennyire elfajult a világ?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert tegnap olvastam egy régi kérdéseben, hogy pl. strandon sokakat zavar, ha meztelen gyerekeket látnak, vagy kislányokat egy szál bugyiban. Miért kell őket bámulni? Nekem egyáltalán nem jut a szex az eszembe, ha pl. meglátom, egy kislány cicijét, vagy punciját! Más, ilyenkor miért gondol a szexre? Az ilyen emberek, nem valók a társadalomba!!!
2009. aug. 11. 08:32
 1/8 anonim válasza:

Majd biztos szándékosan... szerintem főleg azokat zavarja a legjobban akik ilyenben szenvednek.

Neked is megvan a magad baja, ami miatt -ha már ilyen vagy- te sem vagy való a társadalomba.

2009. aug. 11. 08:48
 2/8 anonim ***** válasza:
12%
hiába törölted a kommentemet, ezt akkor is szexnek írják.
2009. aug. 11. 09:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Én nem bámulom, a meztelen gyerekeket! Ha véletlenül a szemem elé kerülnek, nem fogom kiguvadt szemmel őket nézegetni, hanem megyek tovább!
2009. aug. 11. 09:02
 4/8 anonim ***** válasza:
nálunk az úccán a szembeszomszéd cigánygyerekek rohangálnak meztelenül. és rendszerint odahugyoznak a járdára. szép látvány.
2009. aug. 11. 09:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a sexre gondol az illető csak kisgyerekeknek való fürdőrucikat árul és mérgelődik h mé nem veszik meg :D

am szerintem sem túl szép látvány...

2009. aug. 11. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem nincs semmiféle ferde hajlamom, nem szoktam bámulni a gyerekeket. Házon belül azt hiszem még engedném a gyerekemet meztelenül rohangálni, de ha az utcán vagy a strandon vagyunk, akkor azért már legyen rajta ruha. Ha más nem egy bugyi meg egy póló. De jobb ha korán megszokja a gyerek, hogy ha emberek között van, akkor legyen rajta ruha. És ez nem a szex miatt, hanem mert a nyugati társadalomban ez a megszokott. A bennszülött törzsek meztelenül járkálnak felnőtt korban is, és nem a szex miatt. Ott az az elfogadott.

És nem is túl higiénikus, ha a gyereken nincs ruha. Mindenhová leül, mindent magára ken.

2009. aug. 11. 11:39
 7/8 A kérdező kommentje:
A Kedves utolsó válaszolónak igaza van abban, hogy azért kell legalább egy bugyi, hogy ne szedjenek össze valami fertőzést! De én arra voltam kíváncsi, hogyha valaki meglát egy gyereket meztelenül, miért kell a szexre gondolni? Ezt nem tartom normálisnak! Sajnos a pedofilok, a ruhában lévő gyerekekre is "vadásznak"!
2009. aug. 11. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Na igen, de ellenük sajnos nem igazán lehet ilyesmivel védekezni, mert ha téli bunda lenne a gyereken, akkor is a szex jutna eszükbe róla:(

Csak az lehet a megoldás, hogy nagyon figyelni a gyerekre, soha nem hagyni egyedül. Főleg olyan helyen, ahol sok az idegen

2009. aug. 11. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!