Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok ha a pasitok akivel 2éve vagytok együtt,
felvetné, h. kipróbálhatnánk az édeshármast egy lány
bevonásával?
Pfuuu szerintem én nagyon megharagudnék rá.. söt, elgondolkodnék a szakításon... "Miaz hogy nem vagyok elég én neki!?, és mért akar más nőt is nézni, érinteni,örömet szerezni neki?!" alapon...
Hálisten az én barátom távol áll ettől.:)
2009. aug. 11. 08:16
én azt, hogy legyen!! hozzon még 1 csajt de én ahoz hozzá nem nyulok dugja csak meg én meg viszek az ágyba magamnak még 6 pasit aztán kíváncsi leszek akkor is akkora öröm neki a plussz csaj :@
2009. aug. 11. 08:24
3/12 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy elég vagyok neki,csak egy kis kaland, és felfrissítené a szexuális életünket...kicsit ódzkodom tőle,m.nem tudom elképzelni hogy ott vagyok és ő meg egy másik csajt dugjon meg, szóval ez fura, de feldobom neki,h.ha előbb egy pasit veszünk be, utánna bevehetünk egy csajt is...
4/12 anonim válasza:
Miért nem még egy pasi?Az is legalább úgy felfrissülést hozna...
2009. aug. 11. 09:18
Szerintem is mondd meg neki, hogy elöször legyen 2 pasi 1 nő felállásban.Szerintem egyből meggondolja magát.
2009. aug. 11. 10:07
Az én barátnőm benne lenne..kicsit vonzódik a lányokhoz is szóval nincs ilyen gond :D..én nem vonzódom a fiukhoz de ha azt akarná én benne lennék...elvégre fiú szemmel mimás lehetne jobb mint két csajjal egyszerre? minden fiú "álma"..(persze ha dugásról van szó és nem szeretkezésről)..tehát ez is oda vissza dolog..
2009. aug. 11. 10:13
ez az csak annak megy h ott legyen még 1 csaj akinek van leszbikus / biszex hajlama 1 hetero csaj hányingert kap tőle fuj
2009. aug. 11. 10:22
ha nem akarod ne menj bele,mert a kapcsolatod rovására mehet ez a dolog,és gondolom azt nem szeretnéd.a párod meg csak megemészti a dolgot,hogy te nem szeretnéd a 3ast.
a párommal már 5 és fél éve vagyunk együtt.a multkor elkezdtünk beszélgetni arrol hogy fel kéne pezsditeni a szexuális életünket,mondjuk játékszerek,szerepjáték meg ilyesmik.és mondtam neki ha ő szeretné én benne lennék kiprobálás képpen egy 3-asba (2 nő-1 pasi).még nem tudja,de ha szeretné én a benne lennék 1*,mert én is kiprobálnám szívesen.de a lényeg hogy mind a 2 félnek kell akarni azt hogy "beturakszik" egy 3.fél az ágyba hozzájuk.mert ha csak az egyik fél akarja akkor az tönkre teheti a kapcsolatot.
gondold meg jól!
2009. aug. 11. 11:09
én biztos nem mennék bele. azt nem birnam ki h ő azt a masik lanyt...
2009. aug. 11. 12:30
Én ilyenbe soha nem mennék bele. És ha továbbra is tartaná magát az ötletéhez, az is előfordulhat, hogy szakítanék vele. Édeshármas egy lány bevonásával: ez neki biztosan jó lenne. De neked?? Ha nem vagy leszbikus és nem vonzódsz semmilyen tekintetben szexuálisan a saját nemedhez, akkor nem hiszem, hogy neked ebben bármi örömed lenne. Ha tőlem a párom ilyet kérne, felhívnám rá a figyelmét, hogy élje már bele magát egy kicsit a helyembe. Ő se szívesen lenne velem, és egyidejűleg egy másik férfival, gondolom.
2009. aug. 11. 13:10