Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal nagyon imádjuk egymást már rég óta és együtt is vagyunk, de sajnos még mindig 3. személyként az szex iszonyatosan jó vele de nm tudok elmenni mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
Talán az h feszéjezve érzem magam a 3. személy miatt együttlétkor :( Mit tegyek?? És ha nm is a 3.személy miatt van?? Ketten sem tudunk dűlőre jutni. 3.személlyel most van szakitófélben de kb fél éve nm tudok elmenni vele várom mikor legyünk 1ütt kívánom de az ágyban nm tudok elmenni vele :S Adjatok ötletet ez nekem sem jo és szerintem ő is kellemetlenül érzi magát :(2009. aug. 11. 05:41
2/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt érzem!!! :( Az a baj h a másik lánnyal próbált szakitani de nm tudott begyógyszerezte magát meg stb. Sosem találkoznak maximum 7végén szombat délelőtt vagy vasnap. délután, de ez igy nekem akkor sem megy!! Velem van a baj?? Miért nm tudok elmenni vele a csúcsra?
2009. aug. 11. 11:09
4/6 A kérdező kommentje:
Semmi...:(
2009. aug. 11. 16:34
5/6 anonim 

válasza:

Nem tudod elengedni magad a másik lány miatt,hiszen akaratlanul is ott motoszkál a fejedben.Főleg,hogy a lány "zsarolja" a barátodat,így ő sem érzi valami fényesen magát,lekell zárnia ezt a kapcsolatot! Ha a lány valamit csinál magával,az nem a srác lelkén szárad!Egyszerűen vessen véget a kapcsolatnak és ne viselje a szívén a lány sorsát! vagy így fog megöregedni? Ne félj,ha ez lezárul,minden rendben lesz,meglesz a harmónia,a nyugodt együttlét,kellemesebb lesz vele minden:)
6/6 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem :$
2009. aug. 12. 02:03
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!