Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hüvelyi orgazmust lehet tanulni? Nem olyan régóta van aktív szexuális életem és régebben se játszogattam. A csikló-orgazmus megy.
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 01:08
1/5 anonim 

válasza:

tanulni?..nemm!..türelmesen kell várni,és új pózokkal színesíteni az együttléteket,és reménykedni jön-e majd:)..én is így vagyok:)..de bízok benne,hogy lesz még nekem olyanom^^
2/5 anonim 

válasza:

Gyakorolni kell perverzül orrvérzésig amig el nem mész!!
Ha ujjazással is rásegít a párod akkor lehet hogy könynebben sikerül!
Csak óvatosan lesérülni azért nem kell :)
3/5 anonim 

válasza:

Esetleg ha berugsz egy kicsit úgy még biztosabb hogy összejön a dolog..
4/5 anonim 

válasza:

Részegen gátlástalanul kefélni a legjobb :)
5/5 anonim 

válasza:

Gurits le egy féldeci vagy egy deci pálinkát öblítsd le egy kis vízzel aztán mehet is..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!