Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy végig merev maradjon?
Pár hónapja vesztettük el a barátnőmmel,és azóta inkább csak próbálkoztunk hogy lenne jó amit őis élvez.Most próbáltuk ki oldalt közbe izgattam a csiklóját is és ezt élvezte is.De azabaj hogy egy idő után sex közbe elkezdek lankadni és nemtudom csinálni.Nemmost fordul elő először.Hiába csinálok bármit kb mindig ezvan.És annyira rosszul esik hogy most élvezte is és nemtudom csinálni.Nemvagyok se ideges,nem is izgulok hogy jó-e lesz vagy sem de mégsem maradok merev és már nagyon zavar ez a dolog :( Mittudok tenni ellene?Nagyon jólenne valami értelmes segítség,mert csak egyre jobban elkeseredek :(
17/F

Mivel lankad a "figyelmed" szerintem túlságosan arra mész, hogy élvezze a lány, de közbe elfelejted te is élvezni :)
Váltogassátok a pózokat :) Vagy izgassátok egymást pici beszéddel közben vagy nem tudom.. Gondolj rá, milyen jó benne lenni :P
Meg lehet fáradsz, és még nem bírod sokáig :) akkor inkább csináld neki nyelvel hosszabb idejig, aztán amikor benne vagy, azt rövidítsétek le, így biztos bírni fogod. Sok sikert. 17/L

Attól nem fog változni
nem kell mindig állnia
ha éppen kicsit lankad, majd a barátnőd segít rajtad
a lényeg pedig az, hogy ne akard görcsösen

ilyen kérdés olyan sok van,olvass utána és ott jó tanácsokat fogsz találni :)
én csak annyit tudok neked mondani,hogy nálunk ugyanez volt a baj.csak nekünk az ÓVSZER miatt,mint később kiderült.
mikor nem volt rajta óvszer állt mint a cövek,mikor felhuztuk és elkezdtük leállt,és sok sok veszekedés volt miatta meg nekem is rossz volt,hogy hamar abbahagyta.mi pharmatex hüvelykúpra váltottunk.REMÉLEM SEGITETTEM..ja és a páromnak már elmult ez a stressz ami benne élt,hogy "ne álljon le,ne álljon le".. ismerős:S.. SOK SIKERT,REMÉLEM SEGITETTEM:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!