Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megkérdezném egy ismerősöme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérdezném egy ismerősömet, hogy nem feküdne-e le velem, mit gondolna rólam? K. rvának nézne?

Figyelt kérdés
Nagyon kívánom a szexet,de nincs pasim. :(
2009. aug. 10. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem nézne ku.vának. Végül is nincs most párod!
2009. aug. 10. 22:35
 2/12 anonim válasza:
100%

Ismerőst ilyen célra ne nagyon kérje meg, mert valóban egy útszéli k.rva szintjére süllyedsz a szemében (pláne, h nem akarsz mellette mást tőle, még meg is bánthatod, mert csak egy eszköz lesz a szemedben).

Ha annyira nagyon vágysz a szexre, inkább menj el egy szórakozóhelyre, és csípj fel egy pasit, egy éjszakára, arra bőven elég. Ezt hívják egy-éjszakás kalandnak.

2009. aug. 10. 22:36
 3/12 anonim válasza:
54%
Ha neki sincs barátnője, és elég jóban vagytok, akkor sztem nyugodtan, én például nem néznélek qrvának.
2009. aug. 10. 22:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy tetszik is a pasi,meg szerintem neki is én,mondtam neki régebben,hogy járnék vele,de neki sajna más kellett. Nem tudom,hogy azóta változott e valami,régóta nem találkoztam vele... Idegennel meg nem tudnék lefeküdni. :S
2009. aug. 10. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintemis inkább közeli ismerős, mint vmi idegen, védekezés ideoda, azért olyannal csináld akiről tudod h egészséges nincs semmi fertőzése stb. ráadásul ha jóban maradtok, és jól alakul a dolog, néha még összejöhettek 1-1alkalomra amíg mindketten függetlenek vagytok=)
2009. aug. 10. 22:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Én beválallak :) csak írj

Amúgy finoman tapints rá, és alakul utána

2009. aug. 10. 22:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs ezzel semmi baj, ha vagytok oylan viszonyban kérdezz rá a srácnál, de előtte lehet jobb lenne puhatolózni egy kicsit...
2009. aug. 10. 22:46
 8/12 anonim ***** válasza:
71%

Én bezzeg örülnék ha egy lány ismerősöm ezzel állna elő.. :))

22/F (szűz) :S :S

2009. aug. 10. 22:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ mennyire ismered. Pl, ha nekem egy olyan barátom ajánlaná fel aki be jön és ismerem, annyira. Meg persze, hogy ezek után tudnám barátként kezelni.
2009. aug. 10. 22:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem flörtölj vele, tegyél kétértelmű utalásokat. Látni fogod a reakcióján, hogy benne lenne-e a dologban... Ha pedig elutasító választ adna, akkor azt mondhatod, hogy csak félreértett. Ez a legjobb taktika ahhoz, hogy a barátság megmaradjon, ha mégsem jönne össze a dolog :)
2009. aug. 10. 22:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!