Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdezném egy ismerősömet, hogy nem feküdne-e le velem, mit gondolna rólam? K. rvának nézne?
Figyelt kérdés
Nagyon kívánom a szexet,de nincs pasim. :(2009. aug. 10. 22:30
1/12 anonim 

válasza:

Szerintem nem nézne ku.vának. Végül is nincs most párod!
2/12 anonim válasza:
Ismerőst ilyen célra ne nagyon kérje meg, mert valóban egy útszéli k.rva szintjére süllyedsz a szemében (pláne, h nem akarsz mellette mást tőle, még meg is bánthatod, mert csak egy eszköz lesz a szemedben).
Ha annyira nagyon vágysz a szexre, inkább menj el egy szórakozóhelyre, és csípj fel egy pasit, egy éjszakára, arra bőven elég. Ezt hívják egy-éjszakás kalandnak.
3/12 anonim válasza:
Ha neki sincs barátnője, és elég jóban vagytok, akkor sztem nyugodtan, én például nem néznélek qrvának.
4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy tetszik is a pasi,meg szerintem neki is én,mondtam neki régebben,hogy járnék vele,de neki sajna más kellett. Nem tudom,hogy azóta változott e valami,régóta nem találkoztam vele... Idegennel meg nem tudnék lefeküdni. :S
2009. aug. 10. 22:42
5/12 anonim 

válasza:

szerintemis inkább közeli ismerős, mint vmi idegen, védekezés ideoda, azért olyannal csináld akiről tudod h egészséges nincs semmi fertőzése stb. ráadásul ha jóban maradtok, és jól alakul a dolog, néha még összejöhettek 1-1alkalomra amíg mindketten függetlenek vagytok=)
6/12 anonim 

válasza:

Én beválallak :) csak írj
Amúgy finoman tapints rá, és alakul utána
7/12 anonim 

válasza:

Szerintem sincs ezzel semmi baj, ha vagytok oylan viszonyban kérdezz rá a srácnál, de előtte lehet jobb lenne puhatolózni egy kicsit...
8/12 anonim 

válasza:

Én bezzeg örülnék ha egy lány ismerősöm ezzel állna elő.. :))
22/F (szűz) :S :S
9/12 anonim 

válasza:

Szerintem ez attól függ mennyire ismered. Pl, ha nekem egy olyan barátom ajánlaná fel aki be jön és ismerem, annyira. Meg persze, hogy ezek után tudnám barátként kezelni.
10/12 anonim 

válasza:

Szerintem flörtölj vele, tegyél kétértelmű utalásokat. Látni fogod a reakcióján, hogy benne lenne-e a dologban... Ha pedig elutasító választ adna, akkor azt mondhatod, hogy csak félreértett. Ez a legjobb taktika ahhoz, hogy a barátság megmaradjon, ha mégsem jönne össze a dolog :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!