Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a barátnőmet megujjazom, végig liheg, látszik, hogy nagyon élvezi. Van egy pont amikor beindul, onnan megszaporűzza a levegővételt, felnyögdös, de nem vettem volna észre, hogy elmegy. Mit tegyek?

A lányoknál/nőknél kicsit máshogy megy ez. Nem kell teljesen a csúcsra érni, hogy jó legyen, az már csak hab a tortán. Ha csak szimplán nagyon jó, de még nem élvezett el, az sem olyan nagy gond szerintem.
És egyébként tényleg jó, hogy odafigyelsz rá és törődsz vele :)

én is szivesen elfogadnálak..:P a volt barátom soha nem ált le, még mikor elvettem a kezét akkor is csinálta...:S nem élveztem...
de mostani barátom már mindig mondj h "nyugi picim, semmi baj" és ilyen kedves szavakkal segit nekem, h könyebben elmenjek.. vices de csak ilyen kicsi dolog kell ahhoz h a nők elmenjenek.. miután elmegyek mindig odabujik puszilgat és azt mondja, h semmi baj szeretlek.. ilyenkor jövök rá h nagyon szeretm és h soha nem engedném el.. igaz, h ő is lány de ez már más kérdés:$

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!