Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak képesek egymás után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak képesek egymás után többször is elélvezni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 5X-8X biztos.
2009. aug. 10. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Naná :) 16/F
2009. aug. 10. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ritkább, de létezik.
2009. aug. 10. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
A lényeg ha többször el szeretnél élvezni akkor mikor elösször elmész akkor ne nyomd erősen hanem inkább ugy csurgasd ki az ondót de ugy hogy ne nyomd és akkor utánna álva marad. legalább is nálam így van!
2009. aug. 10. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:

szia!

Az én barátom képes egy szeretkezés alatt többször is elmenni...eddig 3 volt a max.

20L

2009. aug. 10. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:

hát nemtom :D

nekem az 1. után kicsit fáj a farkam..

2. után már szinte fáj is.. és nem is jön sperma ..

2009. aug. 10. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem kétszer sikerült, hogy olyan volt mintha elmentem volna, de mégsem csordultam el, jól éreztem magam, és nem lankadtam le. Mehetett tovább a menet. Így sikerült egy együttlét alatt 2x is. (Nem, nem a kék pirula miatt)

19/F

2009. aug. 10. 23:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!