Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szexuális együttlét közben nem tudok elélvezni! Mindíg feszült vagyok. Amikor nem, akkor pedig nem sikerül eljutnom a csúcsra. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 21:07
1/6 anonim 

válasza:

Próbáld ki mással.
Lehet, hogy feszélyez a srác, mert mondjuk meg akarsz felelni neki, vagy az is lehet, hogy önzőzik az ágyban.
Ha önkielégítéskor sikerül orgazmust elérned, akkor valószínűleg nem benned van a hiba.
2/6 anonim 

válasza:

Lehet még nem bízol meg benne teljesen. Még nem igazán készültél fel a szexre. Próbáljátok meg sötétben. És ha megteheted, nézegesd magad a tükörben meztelenül. Sokat fog segíteni, hogy elfogadd a tested.
3/6 anonim 

válasza:

A túlzott megfelelési vágy, hasonlóval küszködtem egy 10/10-es lánynál az első alkalommal, mert nekem kicsi...utána elmondta, hogy nagyon jó volt és legközelebb már 2x ment el. Beszéljetek róla.
4/6 anonim 

válasza:

az utolsóhoz: másodszorra már én is el tudtam menni és onnantól kezdve nem volt baj. Az első alkalom után még szarabbul éreztem magam, mert nem tudtam elmenni de a beszélgetés tényleg megold mindent.
5/6 anonim 

válasza:

lehet, hogy önző a pasid! Szted?
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem önző... nem tudom h mi lehet a baj.
Amikor próbálok vele erről beszlégetni mindíg azt mondja, hogy nem alkalmas az időpont,.. agy nem akar ilyenekről beszélgetni. (én 17 múltam, ő 21 lesz)
2009. aug. 13. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!