Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valami baja lehet a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baja lehet a barátomnak? Ez nem normális sztem

Figyelt kérdés
A barátom pénisze természetesen ha felizgul akkor kemény,de mikor kézzel akartam kielégíteni éreztem hogy körülbelül olyan 13centi...(22 éves) ez lehetséges? Nőhet ez orál útján,vagy több izgatás során nagyobbra? És egész éjszaka bírja hogy nem megy el.Valami baja lehet?
2009. aug. 10. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet nem jó a technikád és nem annyira jó neki ahogy csinálod kézzel... vagy nem tudom, mert csak 22 éves.. ha kellemes 40es lenne akkor megérteném.. igy..nem tudom..
2009. aug. 10. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Azzal h kicsi a farka nem hiszem, de az h egész este bírja az furi..
2009. aug. 10. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tanult tantrikus jógát. Azzal lehetséges egész este. Mondjuk ha 13cm a pénisze akkor nem is árt, ha legalább jól nyomja.
2009. aug. 10. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok.. ne haragudj én félre értettem a kérdést:)

Nem hiszem hogy nő neki az oráltol,és nem hiszem hogy baja van azért mert sokáig birja.. az lehet attol van mert mondjuk te túl tág vagy az ö kis méretéhez...

nem az a lényeg , hogy mekkora, hanem az hogy jól tudja használni..

Te hogy érzed? Jól tudja?

2009. aug. 10. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:

13 centi alapállapotban? ezzel még nemis lenne baj.

az meg h egész este bírja az lehet h tecsinálsz vmit nemjól, túl tág vagy télleg, vagy nemolyanjó a technikád.

2009. aug. 10. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

jó ég...te mennyire buta vagy

mi az h "ez lehetséges?" nem mindenkinek vagy 40 centis néger f*sza...mit foglalkoztat? azért jársz vele mert szereted vagy mert b*szatod magad?

a másik ha orálisan izgatod...miaz h megnő??....meg hát mert izgatod...vagy mire gondoltál? h kiszívod a hasfalából az utolső kis centiket is?

sztem mikor kézzel csináltad a makkját dörzsölhetted száraz kézzel amitöl lelankad....

ami pedig az elélvezést illeti....ha szex közben nem ilyenekre gondolnál akkor lehet még élvezné is veled a szexet....

22/F - (lehet én vok a barátod o.O ;))

béna vagy...kész

2009. aug. 10. 20:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó,hogy kicsi,meg amúgy csak pettingeltünk eddig még...és fura hogy feláll de mégsem olyan mint kéne lennie és nem tudom eldönteni hogy valójában mi van.. (és nem azért nem megy el mert tág vagyok,hanem mert még úgy nem is csináltuk..)csak így kb úgy tűnik mintha nem is lenne merevedése
2009. aug. 10. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:
szóval nálad a 13 centi oylan elhanyaolható számba megy,mintha nem is lenne merevedése?Sztem az nem normális,hogy Téged ez izgat.Mit szeretnél,milyen legyen?
2009. aug. 10. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:

figyi, sztem az eléképzelhető h nem az a teléjes állapot, amit akkor látsz, amikor kézzel izgatod. arra lehet h nem izgul fel annyira. de ha kemény is, de olyan igazán) akkor valszeg azaz alapállapot.

amúgy meg ha tudja használni, akkor nincsen a 13 centis farokkal semmi giond sem.

2009. aug. 10. 23:34
 10/10 A kérdező kommentje:
nekem semmi bajom azzal hogy kicsi,sőt nem is akarok 18 centiset,az el is rettent.. csak nem tudom h mit nem csinálok jól,h fel van-e izgulva vagy sem xD
2009. aug. 11. 11:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!