Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baja lehet a barátomnak? Ez nem normális sztem

1. vagyok.. ne haragudj én félre értettem a kérdést:)
Nem hiszem hogy nő neki az oráltol,és nem hiszem hogy baja van azért mert sokáig birja.. az lehet attol van mert mondjuk te túl tág vagy az ö kis méretéhez...
nem az a lényeg , hogy mekkora, hanem az hogy jól tudja használni..
Te hogy érzed? Jól tudja?

13 centi alapállapotban? ezzel még nemis lenne baj.
az meg h egész este bírja az lehet h tecsinálsz vmit nemjól, túl tág vagy télleg, vagy nemolyanjó a technikád.

jó ég...te mennyire buta vagy
mi az h "ez lehetséges?" nem mindenkinek vagy 40 centis néger f*sza...mit foglalkoztat? azért jársz vele mert szereted vagy mert b*szatod magad?
a másik ha orálisan izgatod...miaz h megnő??....meg hát mert izgatod...vagy mire gondoltál? h kiszívod a hasfalából az utolső kis centiket is?
sztem mikor kézzel csináltad a makkját dörzsölhetted száraz kézzel amitöl lelankad....
ami pedig az elélvezést illeti....ha szex közben nem ilyenekre gondolnál akkor lehet még élvezné is veled a szexet....
22/F - (lehet én vok a barátod o.O ;))
béna vagy...kész

figyi, sztem az eléképzelhető h nem az a teléjes állapot, amit akkor látsz, amikor kézzel izgatod. arra lehet h nem izgul fel annyira. de ha kemény is, de olyan igazán) akkor valszeg azaz alapállapot.
amúgy meg ha tudja használni, akkor nincsen a 13 centis farokkal semmi giond sem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!