Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találatok lányokat alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találatok lányokat alkalmi szexre?

Figyelt kérdés

Kiszeretném próbálni végre,de nem találok olyan oldalt...

kort és nemet írjatok,hogy szerintetek hol lehet és mi vált be...thx 16/f

2009. aug. 10. 18:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
útszélén
2009. aug. 10. 18:11
 2/13 anonim ***** válasza:

korodbeli v kicsit 1-2évvel idősebb csajt nemigen találsz majd..alkalmi-ra

felnőttel meg hol mersz kikezdeni pláne ha ork :D

ne a szexen járjon az eszed mindjárt suli!

2009. aug. 10. 18:17
 3/13 anonim ***** válasza:

16 évesen neked már az alkalmi szexen jár az eszed? :D mi lesz belőled később? :D mindent elkövetsz majd hogy ágyba csald a nőket....szív összetörések,lelki nyomorultak...

Inkább kapcsolaton törd a kis búrád, ha meg alaklmi szex kell menj RÁKÓCZIRA, vagy az ürömi útra....és nekik nem töröd össze a szívét.

27/N

2009. aug. 10. 18:29
 4/13 anonim ***** válasza:
keress eg bnőt és az elsöt ne egy lotyóra pazarold.mien srác vagy te?:/
2009. aug. 10. 18:58
 5/13 anonim ***** válasza:

16 vagy.

Hol találsz??????????????????????

Kipróbálod, ha lesz valakid.

Pfff

2009. aug. 10. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

Hát igen kedves kérdező. Miért nem így szól a kérdés: Hol találok egy barátnőt végre, szeretnék testi-lelki kapcsolatot!

Csak a szex hiányzik, bnő nem kell? Nincs nő, nincs sírás alapon? ;) 16 éves vagy, ha nagyon muszáj, hát menj le egy tinidiszkóba, biztos van olyan kátrányos helyzetű, aki kisegít... (ezt viccnek szántam, ha netán nem lett volna egyértelmű).

Hah, fiatalság :)

2009. aug. 10. 19:19
 7/13 anonim válasza:
100%
Szerintem előbb a kérdésre válaszoljunk,maximum utána kössünk bele az életkorába.Ennek az oldalnak az egyik célja az, hogy olyan kérdésekre is választ lehessen kapni rajta,amiről a kérdező tudja,hogy alapjában véve fura,vagy megbotránkozást keltő.Egyébként meg: chat.hu
2009. aug. 10. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Nah. 16évesen ne alkalmi szexen járjon az eszed. Ilyenkor a fiuk nagyon rékattannak erre (tapasztalatból mondom, mert 18vok) és mindent megtennének csak szexelhessenek végre. De én vártam míg elnem jött a párkapcsolat. És nem bántam meg. Sőőt. nagyon örülök neki. Sztem várjál te is.

A discórol meg annyit, egyik kedves válaszoló, hogy lehet viccnek szántad, de nem az. Én életemben 1szer voltam discóban (soha többé a közelébe se akarok menni). Lementem 9re éjfélkor kijöttem. Ezidő alatt sacc per kb. 20 lánnyal szexelhettem volna, olyan szinten kínálták magukat. Sajna ilyenek a discóba járó tinik (hatalmas tisztelet a kivételeknek!!!!)Szóval sztem inkább párkapcsolatot keress, addig meg maradj a kezednél. :)

2009. aug. 11. 01:22
 9/13 anonim ***** válasza:

01:22es vagyok. Kiegészítés:

A rákóczi téren a 4-es metró megépítésének elkezdésével együtt tüntek el az örömlányok. Tudom. Itt lakom nem messze. A másik. Ha mindenképp ezt akarod akkor discó. De védekezz!!

2009. aug. 11. 01:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem értem miért olyan furcsa ez...Én is ugy gondoltam h az elsőt szerelemből kell meg mit tudom én..pedig fiú vok..

18évesen meglett az első szerelmes együttlét és...sz*r volt...

16évesen ez tök normális..sajnálni tudom az olyan fiatalokat akik tizenévesen több éves kapcsolatban vannak..az a bulizás ideje ha akkor nem éled ki magad majd akkor fogod amikor már gyereked és feleséged lesz...

2009. aug. 11. 10:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!