Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes az hogy hosszabb szünet után nagyon gyorsan elmegyek?
Figyelt kérdés
Körülbelül 1.5 évvel ezelőtt lefeküdtem egy lánnyal, utána volt pár hónap szünet, melyben szinte folyamatosan önkielkégítettem, utána pár hónappal megint összekerültem egy csajjal, de amint betenném neki elmentem nagyon gyorsan, szinte azonnal. utána pár napra rá megint ez. ez természetes? pedig 1.5 évvel ezelőtt volt h több mint egy órán át élvezés nélkül kibírtam. Félek újra valakivel összekerülni. lehet ezt orvosolni? vagy csak gyakorlás és kevesebb maszturbáció kell hozzá?2009. aug. 10. 17:54
1/4 anonim 

válasza:

igen, természetes. idő kell, mire újra "visszaszoksz" a szex okozta ingerekre.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor majd azt füllentem h még szűz vagyok :P így neki is jobb lesz:D
2009. aug. 10. 17:56
3/4 anonim 

válasza:

Nekem két hét szünet is sok, utána sokkal nehezebben fegyelmezem magam az ágyban, hogy ne menjek túl korán el. Aztán visszaszokok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!