Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátommal pettingeltünk és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal pettingeltünk és egyszerűen nem állt fel neki mi lehet a baj? 22éves és azt mondta még nem volt szerelmes, de belém az! Lehet h fél? Eddig még nem volt ilyen gondom egy fiúval se remélem nem velem van gond talán a családi zűrök okozhatják?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
talán homi :S
2009. aug. 10. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem volt még szerelmes akkor gondolom még barátnője sem volt ergo szűz.De ha mégsem akkor is valószínüleg nagyon izgulhatott vagy ha esetleg volt otthon valaki vagy bármelyik pillanatban hazajöhetett volna valaki az még rátehetett egy lapáttal,valószínüleg e miatt nem állt fel neki.
2009. aug. 10. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
17:55-ös vagyok azért mert valami miatt nem ált fel neki még közel sem biztos hogy meleg.Azt mondta a kérdezőnek hogy szereti akkor nyiláván szereti is és ha ezt egy csajnak mondta akkor nagyon valószínü hogy hetero.
2009. aug. 10. 17:58
 4/5 A kérdező kommentje:

a pasim hetero ez egyértelmű!csak ketten voltunk szóval nem volt ilyen zavaró tényező!inkább csak parázik!volt már barátnője szóval nem szűz,de én igen és el is mondtam neki lehet h e miatt is fél..

köszi a válaszokat

2009. aug. 10. 18:04
 5/5 anonim válasza:

valoszinuleg csak ideges volt, velem is elofordult mar ilyen tobbszor is, eleg kellemetlen lehet neki, ugyhogy szerintem beszeljetek meg a dolgot

aztan ne ugy uljetek le az agyra, hogy most akcio lesz, hanem fekudjetek le, beszelgessetek, simogassatok egymast es majd csak spontan, ha teljesen rahangolodtatok akkor terjetek ra a komolyabb dolgokra

2009. aug. 11. 21:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!