Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szeretik kevésbé adni az orális szexet mint a fiúk?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 17:36
2/10 anonim 

válasza:

mert megalázónak tartják...ne kérdezd miért, eddig még én sem jöttem rá, pedig lány vagyok...de biztos jönnek majd ide páran verni a mellüket, hogy már pedig ennél nincs megalázóbb dolog a Földön brühühüüü...szerintem ha valakit szeretsz, akkor mindenével együtt szereted, a farka ízével együtt...
20/L
3/10 anonim 

válasza:

Én is imádom adni:) imádom látni h ezt a párom élvezi, de megmondom őszintén én is nehezen vettem rá magam, de nem azért mert megalázónak érzetem, hanem mert féltem.. féltem h rosszul csinálom és nem fogja élvezni.. szerencsére ez nem így történt:)
4/10 anonim 

válasza:

Hát már ne is haragudj, de ha felmész pár oldalra és körülnézel rendesen, akkor láthatod, hogy a lányok 75%-a mindent megenged egy kapcsolatban, hogy megtarthassa az adott személyt. Ezzel szemben a férfiak mindössze 45%-a teljesíti ezt a kívánalmat!
5/10 anonim 

válasza:

Először én is vonakodtam tőle, de aztán rájöttem, hogy egy közös zuhany után mennyire jó íze van, vagy ha engem is felizgat egy kicsit előtte, akkor kívánom is...
6/10 anonim 

válasza:

Mert hisztisek, nem szeretik a pasit, finnyáskodnakm hogy rossz az íze, megalázónak és/vagy k.rvásnak tartják. Persze nem mindenki. Sőt, a legtöbben azért nem. Egy normális, érett nőnek az orális szex nem undorító, hanem természetes vagy akár még izgató is. Én is nagyon szeretem adni. Meg persze kapni is. :) 21/l
7/10 anonim 

válasza:

Én még nem sz*ptam.. a mostani barátomnak megtenném,de félek h vmit rosszul csinálok és nem lesz jó neki...
így ink kerülöm a dolgot..
8/10 anonim 

válasza:

nincs is rossz íze...az én barátoménak nagyon jó íze van..hmm:P:D
9/10 anonim 

válasza:

Ha egy csaj szereti a barátját, akkor a farkát is szereti..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!