Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért szeretik kevésbé adni az orális szexet mint a fiúk?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
lány vagyok, én imádom adni!
2009. aug. 10. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:

mert megalázónak tartják...ne kérdezd miért, eddig még én sem jöttem rá, pedig lány vagyok...de biztos jönnek majd ide páran verni a mellüket, hogy már pedig ennél nincs megalázóbb dolog a Földön brühühüüü...szerintem ha valakit szeretsz, akkor mindenével együtt szereted, a farka ízével együtt...

20/L

2009. aug. 10. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is imádom adni:) imádom látni h ezt a párom élvezi, de megmondom őszintén én is nehezen vettem rá magam, de nem azért mert megalázónak érzetem, hanem mert féltem.. féltem h rosszul csinálom és nem fogja élvezni.. szerencsére ez nem így történt:)
2009. aug. 10. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát már ne is haragudj, de ha felmész pár oldalra és körülnézel rendesen, akkor láthatod, hogy a lányok 75%-a mindent megenged egy kapcsolatban, hogy megtarthassa az adott személyt. Ezzel szemben a férfiak mindössze 45%-a teljesíti ezt a kívánalmat!
2009. aug. 10. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Először én is vonakodtam tőle, de aztán rájöttem, hogy egy közös zuhany után mennyire jó íze van, vagy ha engem is felizgat egy kicsit előtte, akkor kívánom is...
2009. aug. 10. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert hisztisek, nem szeretik a pasit, finnyáskodnakm hogy rossz az íze, megalázónak és/vagy k.rvásnak tartják. Persze nem mindenki. Sőt, a legtöbben azért nem. Egy normális, érett nőnek az orális szex nem undorító, hanem természetes vagy akár még izgató is. Én is nagyon szeretem adni. Meg persze kapni is. :) 21/l
2009. aug. 10. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Én még nem sz*ptam.. a mostani barátomnak megtenném,de félek h vmit rosszul csinálok és nem lesz jó neki...

így ink kerülöm a dolgot..

2009. aug. 11. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
nincs is rossz íze...az én barátoménak nagyon jó íze van..hmm:P:D
2009. aug. 31. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha egy csaj szereti a barátját, akkor a farkát is szereti..
2009. nov. 22. 21:45
 10/10 anonim válasza:
én imáááádom adni,és kapni is
2010. ápr. 5. 00:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!