Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akinek nagyobb a pénisze azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nagyobb a pénisze azt könnyebb kielégíteni mint a, , kisebb" méretűeket?

Figyelt kérdés
Kisebbet és nagyobbat csak azért írtam mert nem tudtam máshogy megfogalmazni!
2009. aug. 10. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Köze nincs hozzá. A pénisz az pénisz, ha kicsi, ha nagy, mindkettő lehet érzékeny vagy kevésbé érzékeny.

De ha pl. orális szexről van szó, akkor egy kisebb szerszámú férfit könnyebb is kielégíteni, könnyebben "elbánik" vele a nő.

2009. aug. 10. 17:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy nagyobbat könnyebb megmarkolni!Eleve könnyebb kielégíteni kézzel!
2009. aug. 10. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
De én orális szexről beszéltem. Egy nagyobbat nehezebb bekapni, hamarabb elfárad a szád! De mondom, az érzékenysége nem a nagyságán múlik.
2009. aug. 10. 17:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen igazad van!Valóban az érzékenysége független a méretétől,épp ezért csak a technikára gondoltam!
2009. aug. 10. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:

az is befolyásolja, hogy körül van e metélve

ha igen, akkor nem olyan érzékeny és tovább tart

2009. aug. 10. 20:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!