Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hog kell jól csókolni? Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hog kell jól csókolni? Mi a csók? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
2008. máj. 21. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
2008. máj. 21. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ja és még annyi, hogy nem MUSZÁJ ám körözni, vagy mittomén...Na ha megsimogatod az arcát vagy a fejét, és adsz neki puszit, akkor mára szád is a közelben van meg a kezed is. A kezed ha kb. a tarkójához rakod, az nagyon jó, mert tartod a fejét, vezeted, és biztonságérzetet kelt az emberben (mint ahogy az anyukája fogta a fejét babakorában;) ) Fontos, hogy ne legyél erőszakos. Csak szépen, finoman mindent. És nem kell sietni. Ha puszilgatod az arcát, és hagyja, akkor benne van ugye a mókában. Lassan puszild meg az ajka szélét, aztán meg valszeg ráéreztek...Ja ne ilyen cuppanósokat, hanem halk, érzéki puszikat...ha kicsit elnyujtod, az általában jobban esik. Na amikor összeér a szátok, akkor először még nem kell a nyelveddel ugrálni, csak az ajkaitokkal simogatjátok egymás száját. Aztán szépne lassan megérinted a nyelveddel az ajkát, a fogait (szal nem árt egy fogmosás előtte mindkét oldalról;) ), és felfedezed a száját. Kicsit rá is haraphatsz az ajkára, de tényleg csak finoman, hogy nehogy fájjon! A lényeg nyelvhasználazbál, h pl ne csak körözz, mer az döguncsi lesz! Csak ötletesen, mintha felfedeznél éppen;) És ne dugd le a nyelved a torkán! Csak ameddig kényelmes. És nyugodtan beengedheted őt is a szádba...Ha figyelsz anyelvére is, akkor érezni fogod, hogy mennyi az annyi. Ha meg elkezdetek belemelegedni, akkortól meg már ez mind nem is számít, csak hagyd, hogy jöjjön, ami jön, és ne akarj semmit túljátszani;) Na ha ezek után nem érted, akkor kérd meg valamelyik nagyon jó, lehetőleg ellenkező nemű barátodat, hogy mutassa meg neked...;)
2008. máj. 22. 07:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Két száj össze, ízlés szerint nyelvek vavjanak, de csak finoman, esetleg NAGYON óvatosan ajakharapdálás, de azt már csak profiknak :)

Amúgy meg gyakorlás, ezt nem lehet könyvből tanulni. Káma szútra is azt mondja, hogy gyakorolják a lánytestvérükön, vagy a játszópajtásukkal :) Azok az indiaiak már tudtak valamit...

Bár sztem minden pasi beindul, ha azt mondod neki, h taníts! :P

2008. máj. 22. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

hát ez nagyon jó oldal, ilyen kérdések..

a csók olyasmi mint a kakiszex, asszem..

az előttem levő hozzászólónak: ha ilyet mondasz egy pasinak szenvedélyesen csók kózben hogy "taníts" akkor tuti elkezd szakadni a röhgéstől

2008. máj. 22. 16:31
 5/6 anonim válasza:
Mondjuk Azt Hogy Nyelves-el En Is KEzdo Vagyok :-S Szajrapuszi Az Mar Volt Es Utana Mndig A Melyvizbe, De Komoly Baratnom Meg Sosem Volt, Ezert lennek Kivancsi Nagyonreszletesen, Es Nem Az Erintesekre Vagyok Kivancsi Hanem Magara A CSok Vegbemenetelere :-) Ha Valaki Hajlando Lenne rajtam Segiteni Azt Nagyon Megkoszonnem :-) Amugy Az Eddigi Valaszok Hasznosak De Megsem Nagyon Tudtam Rajtuk Eligazodni... Ne Haragudjatok Lehet Ne Vagyok A Kocka :-)
2008. okt. 8. 14:05
 6/6 anonim válasza:

Hello!

13 vagyok és még nem csókolóztam.

Akit ismerek még 11-12 évesek is csókolóztak már.

Mit tegyek?

2011. dec. 23. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!