Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elmenjek vagy mégse?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elmenjek vagy mégse?

Figyelt kérdés
egyik sráccal msnen beszéltem párszor, joba lettünk és mondta ö nem kertel meg akar d*gni. de kapcsolatot nem akar. és belementem és majd találkozunk de csak a szex miatt..eddig jo ötletnek tartottam de bnőim szerint nem kéne elmennem, mert ugymond nem is ismerem..de viszont amennyire ismerem ugy tök aranyos..
2009. aug. 10. 17:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ha már szexuális életet élsz, akkor te döntsd el, hogy neked mi a jóm hogy TE mit szeretnél és ne a barátnőid.

hány éves vagy?

2009. aug. 10. 17:10
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát ha te ennyire kevésre tartod magadat, hogy egy lényegében tök ismeretlennel (msn az semmi...) összefekszel, akkor menj!

De ha van benned egy kis tartás, egy kis önérzet, akkor csak olyannal fekszel le, aki meg is érdemel téged, aki szeret és megbecsül.

19/L

2009. aug. 10. 17:12
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Elmész, egyszer megdug. Azt mondja ez is megvolt és csá.

Szerintem is tiszta aranyosak az ilyen emberek

TE ÚR ISTEN -.-"

2009. aug. 10. 17:15
 4/12 anonim válasza:
55%

Ennyi erővel az utcán is lefekhetsz akárkivel.

Tényleg miért becsülöd le magadat?

Biztos vagyok benne, hogy olyan jelentkező is akad, aki hosszabb távú kapcsolatban gondolkodik.

Arról nem is beszélve, hogy kifoghatsz egy aberráltat. :(

Ha elmégy, legalább próbáld bebiztosítani magadat, valakinek add meg a srác adatait, hogy hol találkoztok, stb.

2009. aug. 10. 17:17
 5/12 anonim ***** válasza:
44%

Semmi baj nincs ezzel..

Nem leszel ettöl kva mert lefexel vele..

2009. aug. 10. 17:28
 6/12 A kérdező kommentje:

17:10

17 vagyok..

2009. aug. 10. 17:32
 7/12 A kérdező kommentje:
de amugy van barátom akivel hosszabb távu.. csak mostanában nem állunk vmi jol
2009. aug. 10. 17:33
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha van barátod, akkor meg főleg nem. Ne legyél már ekkora k.rva, akárki akármit mond, egy ilyen felfogású 17 éves lányra nem tudok mást mondani.

19/L

2009. aug. 10. 17:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Van brátod, de elmennél vele d*gni? Remélem, ha elmész elkapsz valami jó kis fertőzést aztán majd nem gondolkozol ilyen baromságokon!
2009. aug. 10. 19:06
 10/12 anonim ***** válasza:

én ugyan pasi vok, de szerintem ne

pláne ha van pasid, bármilyen rossz is vele de még a pasidnak mondod

akkor mit akarsz mástól ?

vagy ha nem számit annak, akkor miért vagy vele

na mind1 nem ez volt a kérdés

szerintem ne

2009. aug. 10. 20:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!