Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elmenjek vagy mégse?

ha már szexuális életet élsz, akkor te döntsd el, hogy neked mi a jóm hogy TE mit szeretnél és ne a barátnőid.
hány éves vagy?

Hát ha te ennyire kevésre tartod magadat, hogy egy lényegében tök ismeretlennel (msn az semmi...) összefekszel, akkor menj!
De ha van benned egy kis tartás, egy kis önérzet, akkor csak olyannal fekszel le, aki meg is érdemel téged, aki szeret és megbecsül.
19/L

Elmész, egyszer megdug. Azt mondja ez is megvolt és csá.
Szerintem is tiszta aranyosak az ilyen emberek
TE ÚR ISTEN -.-"
Ennyi erővel az utcán is lefekhetsz akárkivel.
Tényleg miért becsülöd le magadat?
Biztos vagyok benne, hogy olyan jelentkező is akad, aki hosszabb távú kapcsolatban gondolkodik.
Arról nem is beszélve, hogy kifoghatsz egy aberráltat. :(
Ha elmégy, legalább próbáld bebiztosítani magadat, valakinek add meg a srác adatait, hogy hol találkoztok, stb.

Semmi baj nincs ezzel..
Nem leszel ettöl kva mert lefexel vele..
17:10
17 vagyok..

Ha van barátod, akkor meg főleg nem. Ne legyél már ekkora k.rva, akárki akármit mond, egy ilyen felfogású 17 éves lányra nem tudok mást mondani.
19/L

én ugyan pasi vok, de szerintem ne
pláne ha van pasid, bármilyen rossz is vele de még a pasidnak mondod
akkor mit akarsz mástól ?
vagy ha nem számit annak, akkor miért vagy vele
na mind1 nem ez volt a kérdés
szerintem ne
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!