Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezi a barátnöm a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezi a barátnöm a szexet?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együt, nekem ö volt az elsö. Neki a szüzessége elvesztésén kivül én voltam a 2. meg a 2 szexuális együtlét is! Sajnálatos modon nekem az elsö nem ment, mert nem ált fel :S! És igy nyelvel és ujjal elégitettem ki.. és hogy is mondjam erre nagyon rászoktunk..és mindig ezzel kezdem neki...mindig eljuttatom a csucsra hogy igy hogy ugy...volt hogy remegett utána percekig és volt hogy spriccelt is belöle valami...:) Nah de a probléma a normál szexel van..az is jó...nekem de ugylátom ö nem élvezi abszolute..és nem tudom mit ronthattam el...vagy hogy mi lehet a baja! ujjal nyelvel akár 15 perc vagy kevesebb alatt orgazmusa van... de ha beteszem neki..semmi láthatoan nem élvezi...:S engem ez nagyon zavar...mit tehetnék?
2008. máj. 21. 21:16
1 2
 1/13 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy igazábol szeret e.Ez is közre játszhat.De vannak külömbözö tabletták.
2008. máj. 21. 21:22
 2/13 A kérdező kommentje:
miaz hogy szeret-e? nem értem..meg mien tabletták...amuggy annyit hozzátennék hogy lehet hogy csak szereintem nem élvezi...hát nemtom...
2008. máj. 21. 21:29
 3/13 anonim ***** válasza:

Ne is vedd fel, vannak itt különböző emberek akik csak írnak összevissza mindent.

Sztem azért nem tudja élvezni a bnőd, mert már rászokott, hogy a nyelveddel elégíted ki és ott ahol ő szereti. Sztem fokozatosan szokjatok le erről, mert így csak az orális szexet fogja kedvelni. Túlságosan rászokott.

2008. máj. 21. 21:34
 4/13 A kérdező kommentje:
köszi...hát igazad lehet 2. válaszadó...de mondjuk az tény hogy énis majdhogynem jobban élvezem magát ezt a nyelves meg ujjas dolgot mert eszméletlen jo érzés ahogy ezt élvezi...de jo lenne ha sima szexel is kb ezt a szintet tudnám belöni...de legalább igy együtt tanulunk..:)
2008. máj. 21. 21:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Próbáljatok lassan fokozatosan átszokni a sima szexre. Talán megoldás lesz. Sok sikert. (2. válaszoló voltam)
2008. máj. 21. 22:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáljátok meg azt, hogy izgatod a megszokott módon nyelvvel meg minden, de mielőtt elmenne, abbahagyod és megtörténik a behatolás, szerintem akkor élvezni fogja mert egy felfokozott állapotban lesz. Mert a nőknél van ilyen, hogy folyamatosan ingerled és akkor egyre felfokozottab hangulatba kerül és mikor eljut (az a csúcs) és utánna "leesik", tehát nem kíván már semmit, kielégült stb, ezért nem élvezheti a szexet.

Bár később már előfordulhat hogy elélvez az előjáték során is és az aktus során is.

2008. máj. 22. 08:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem többre vágyik unalmas lehet neki.Próbáljatok ki izgalmasabb dolgokat.És próbáld megismerni jobban a barátnődet.Lehet hogy egy két perverz dolgot úgy élvezne hogy meglepődnél.
2008. máj. 22. 18:15
 8/13 anonim ***** válasza:
talán rosszul csinálsz valamit
2008. máj. 22. 19:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem kicsi a cerka...?

Ha nem, szóval rendes felszereléssel indulsz a küzdelembe, akkor a lánnyal van a baj.

Frigid, leszbikus, infantilis, apakomplexusa van.

Legjobb ha ezt letisztázzátok, addig nem érdemes több energiát ölni a dologba.

Sőt, lehet hogy a nővérke/anyuka sokkal jobban díjazná hogy strapálod magad.

2008. máj. 22. 20:25
 10/13 anonim válasza:
Csak beszéljetek meg mindent! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát! Kérdezd meg hg jó neki és ugy csináld!
2008. máj. 22. 22:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!