Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon ciki?
Figyelt kérdés
Ha 18 éves lány létemre gyakran fantáziálok arról h két pasival vagyok?meg ha nem előre megszervezett lenne,hanem mondjuk spontán alakulna akkor benne is lennék?2009. aug. 10. 14:24
1/10 anonim 

válasza:

mindenki maga dönti el mi a jó neki...
nem gáz ha ezt szeretnéd.
2/10 anonim 

válasza:

Nem ciki, én két évvel fiatalabb vagyok nálad, és én is szoktam ilyenről fantáziálni. Szerintem izgató.
3/10 anonim 

válasza:

Nem ciki! 30/L Nem vagyunk egyformák! De ez szerintem is izgató! De nekem csak fantázia szinten.
4/10 anonim 

válasza:

nem korod dönti el h miröl fantáziálj, én is 2 évvel vok fiatalabb, és sztem én is benne lennék, persze csak két emberrel,egyik a pároma másikaat meg már régóta érdekel(najó mondjuk öt csak 2esben de mivel van barátom ezért még ugyse...)de semmi pénzért nem csalnám meg csak 2esben dologal. am me van egy ismerösöm, csaj 17 és ö édes 3 assal is volt... hát nemistom...de állitolag részeg volt... szóval szép...XD
5/10 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem ciki, a legtöbb egészséges nőnél vannak ilyen fantáziák tudtommal. Csak van, aki nem vallja be, elnyomja magában. Nyilvánosan meg pláne nem vállalja. Ő dolga. :P
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor ti bevállalnátok?
De józanul és nem részegen mint a barátnőd,aki 3 pasival isXD
2009. aug. 10. 16:18
7/10 anonim 

válasza:

Szia!
Szerintem egyáltalán nem gáz,nekem is régi vágyam:)
Valószínűleg ha egyszer megteszem akkor én nem részegen fogom,bár egy kis alkohol oldja a feszültséget
18/L
8/10 anonim válasza:
figyelj merre laksz ? megyek !!!!! szervezek még valakit ha akarod !!
9/10 anonim válasza:
Ha barátnőm szeretné semmi akadálya nem lenne. Én benne lennék, ha neki jobb, akkor mindent bele ;)
20/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!