Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiú, lány egymás előtti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú, lány egymás előtti maszti az minden lányt felizgat? És az igaz ha egy lány már régóta nem masztizott akkor könnyebben fellehet izgatni és orgazmushoz juttatni mintha nemsokkal előtte csinálta?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha akárkivel egymás előtt "csinálnánk" biztos felizgatna de nem merném megcsinálni... senki nem is tudja hogy csinálom pedig tök normális dolog...

ha rögtön előtte csináltad akkor nehezebb az tény. de sok idő után először jó érzés =D én most azt várom hogy végre elmúljon a havim és lehessen...

2009. aug. 10. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Az nagyon izgató, ha egymás előtt maszturbálunk! Igen, könnyebb orgazmushoz juttatni, ha már rég volt neki. 30/L
2009. aug. 10. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

hát engem egyáltalán nem izgatna fel ha a barátom elkezdené előttem verni a farkát...:S

és valszeg énsem ujjaznám meg magamat előtte, nemis szoktam amúgysem.

LEHET LEPONTOZNI, BARMOK!!!

2009. aug. 10. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Csak a "Lehet lepontozni barmok" nem kellett volna a válaszodba! Bocsi de ez nem tetszik! Látszik, hogy nem vagy nyitott szexszuálisan!
2009. aug. 10. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engem is felizgatna, bár nem birnám ki, hogy ne nyúljak utána a páromhoz. Én elég gátlásos vagyok ilyen téren, igy én csak akkor csinálnám, ha sötét lenne. De abba meg semmi poén nincs, max. a hangoktól indulna be a párom. :) De az meg akkor is van, ha ő csinálja nekem. Szóval... :D
2009. aug. 10. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:

jajj....annyira tudtam..:D márcsak nevetek rajtatok :D

ezért nemvagyok nyitott szexuálisan, mert nemélvezném ha a barátom előttem verné ki a farkát??? nanemááár.....

ha tudnád ezeken kívül mit élvezek, és miket csináltam már meg szex terén, nem tennél ilyen könnyelmű kijelentéseket....:D

2009. aug. 10. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:
nagy szavak...ember meg sehol...
2009. aug. 10. 16:16
 8/8 anonim válasza:

Lehet, hogy bennem van a hiba, de én frászt kapnék, ha a barátom előttem csinálná...ha már ott vagyok, akkor majd én! Szóval én tuti átvenném tőle...=D

Jah és beszéltünk már erről és ő se tudná elviselni, hogy én magamnak...= )

2009. aug. 11. 00:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!