Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol a legolcsóbb a jó gumi?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a legolcsóbb a jó gumi? és melyik a legbiztonságosabb? mennyi a világítós gumi? és zenélő van?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Szexshopok weboldalán nézz szét.

Én személy szerint a legjobban a masculannal vagyok megelégedve biztonság, síkosság, érzés, íz, illat tekintetében. Én Dm-ben veszem mindig.

2009. aug. 10. 12:56
 2/5 anonim válasza:
34%
1.Bisztos a teskó-ba!Szerintem a traktorgumi!Ha egész traktort huzodfel akkor vilagitani is fog és ha szerencséd van akkor van benne rádió is és fog zenélni!
2009. aug. 10. 13:05
 3/5 anonim válasza:
100%
Én a tescoba vettem valami akció keretében 1800-ért 12Db durexet. Szerintem ennél olcsóbban nem kapni minőségi gumit.
2009. aug. 10. 13:18
 4/5 anonim válasza:
16%
Nagyon jó kérdés, de először is tisztában kell lennünk az alábbiakkal: első a méret! Nem ajánlatos a gyárilag meghatározottól eltérőbbet venni, mert károsíthatja a futóművet, és könnyen beleérhet a kerékjárati doblemezbe (kanyarodás vagy kátyúk esetén)! Természetesen tudnunk kell azt is, hogy személy, teher, vagy terepjáróról van-e szó! A márkaválasztást sok mindenhez lehet kötni, de ilyenkor leginkább az anyagiak szoktak érvényesülni! Ha a biztonság számít, a drágább kategóriából tudnám ajánlani valamelyik "W" (270) vagy esetleg az "Y" sebességindex-el ellátott abroncsokat, amik a fejlesztésükből kifolyólag a 300Km/h sebességnél is biztonságos tapadást és menettulajdonságokat tesznek lehetővé!
2009. aug. 10. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
mi 1500 körül vesszük a tescoba a 12 db-os Lifestyle-t...Az is minőségi..szóval lehet kapni 1800 ft alatt is minőségit...
2009. aug. 18. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!