Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok képtelen az orgazmusra?
Figyelt kérdés
2 éve élek aktív szexuális életet. A szexet tudom élvezni (egy darabig), de orgazmusnak még közelébe sem jutottam soha. Nem a párommal van a baj, mert ő mindent megtesz, sokat foglakozik velem az ágyban, de mégsem megy. Soha nem színleltem orgazmust. Ha jó volt a szex kimutattam, ha nem nem. Párommal erről nem merek beszélni, mert szégyellem, pedig tudom, hogy kellene.Próbáltam egyedül magamnak csinálni, de semmit nem éreztem egyáltalán nem élveztem. Próbáltam hüvelytornát is, de az sem segített. Mit csináljak? Kihez forduljak ilyen problémával? Kérem, aki tud adjon tanácsot, mert nem szeretném így leélni az életem...:(2009. aug. 10. 10:05
1/5 anonim 

válasza:

nőgyógyásszal beszéltél már róla? még soha nem tudtad magadat kielégíteni?
2/5 anonim válasza:
Szerintem folyamatosan arra gondolsz szex közben, hogy mikor lesz már orgazmusom. Így nem lehet átélni, el kellene engedni magad, de erre képtelen vagy. A helyedben pszichológushoz fordulnék, mert egyedül már nem igazán tudsz megbirkózni a helyzettel.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem még erről a nőgyógyászommal. Soha nem sikerült még kielégítenem magam.
Lehet hogy ezen görcsölök, hogy mikor érem már el, de nem mindig. Mert leginkább már úgy állok hozzá, hogy próbálom élvezni amíg tudom. de sajnos ez a dolog már megmérgezett egy kapcsolatomat. A párom sokat akart szexelni, nekem viszont pont emiatt a dolgo miatt minden kedvem el ment tőle. Ugyanezt kedzem érezni a mostani párommal is. Magamtól soha nincs kedvem szexet kezdeményezni, de sokszor őt is elutasítom...
2009. aug. 10. 10:46
4/5 anonim 

válasza:

feltétlenül fordulj egy szakemberhez (nőgyógyász)
5/5 anonim válasza:
Van csiklód, van hüvelyfalad, van bőröd. Ennél fogva valószínű 2dolgon múlik: Hogy a fejedben mi zajlik, és a barátodon. De ha egyedül sem megy, valószínű gyakorolnod kéne az ellazulást. És ha már megy egyedül, vele is menni fog. Ha mégsem majd te megmutatod neki, vagy ha ezt nem mered csak átveszed az irányítást.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!