Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen gyakran szoktát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen gyakran szoktátok Ti kezdeményezni a szerelmeskedést és hogy?

Figyelt kérdés

Leginkább olyanok véleményére lennék kíváncsi akik már hosszabb kapcsolatban élnek párjukkal.

Nálunk változó, vannak időszakok mikor úgy érzem csak én aztán fordul, azonban mindig kicsit feszélyezve érzem magam, hogy is kezdjek a dologhoz, ezért érdeklődöm kinek milyen technikái vannak.

Én van hogy elég egy heves csók, vagy simike ott az intim területen de van hogy ez nem folytatódik, és ha konkrétabb akarok lenni van hogy rá is cuppanok kedvesem szerszámjára -ez mindig bejön, na de még milyen módszer lehet?

(Már több mint 6 éve vagyunk együtt és nekem ő az első, így nem igen volt honnan összeszedenm ötleteket...)

Köszi

2009. aug. 10. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk, mindig Én szoktam rávenni a páromat, de amikor látja, hogy egy pár hét után nagyon duli-fulis vagyok, amiért nem csináljuk, akkor enged és ő kezdeményezi a dolgot.
2009. aug. 10. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
mi 4 éve vagyunk együtt, de nem volt eddig gondunk ezzel kapcsolatban. nem találkozunk mindennap (ő dolgozik, én tanulok), szóval ha együtt vagyunk akkor nem kell sok idő, hogy egymásnak essünk :) szerintem ezt embere válogatja, mindenkinek más a vérmérséklete és a mentalitása ilyen téren.
2009. aug. 10. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2 éve vagyunk együtt, minden nap találkozunk, általában ha kettesben vagyunk valami nyugodt helyen akkor nem tart sokáig míg elkezdjük. Általában ha fekszünk egymás mellett és simogatjuk egymást, akkor neki mág igencsak megmozdul a nadrágja... Amikor megérzem egyböl elkezdjük. Szoval ilyen értelemben ő kezdi, azzal hogy feláll neki :D
2009. aug. 10. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

mi 5 és fél éve vagyunk együtt a párommal és együtt élünk,ugyhogy minden nap találkozunk.a kezdeményezni általában ő szokott azzal hogy simogat,csokolgat cirogat.de ha én kezdeményezek néha én is cirogatással jelzem hogy jo lenne egy kis szerelmeskedés,de sokszor szoktam odadobni neki mondjuk a tangám,vagy valami ruhadarabom,vagy felveszem a szexi hálóingem,vagy már alapból ugy bújok be az ágyba este hogy nincs rajtam semmi.szoval a ruhákkal jól lehet játszani.

22/N

2009. aug. 10. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Pár csábos pillantás, rálököm az ágyra, kacéran ráülök, odahajolok és piszkos kis szavacskákkal és a testén való csúszkálással beindítom. Lassan megválunk a ruháinktól.
2009. aug. 10. 13:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!