Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más a szilikonmell mint az igazi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más a szilikonmell mint az igazi?

Figyelt kérdés
Orulnek, ha olyanok irnanak tapasztalatokat, akiknek szilikonmelluk van, vagy van/volt olyan baratnojuk, akinek az van. Arra vagyok kivancsi, hogy van-e peldaul tapintasban, allagban stb. kulonbseg az igazihoz kepest? Ha igen, mi? En meg csak igazit fogtam:)
2009. aug. 10. 01:22
1 2
 1/14 wheeler ***** válasza:
49%
Igen, az igazi nem ad ki csattogó, lötyögő hangot 30 év után, amikor lejössz a lépcsőn.
2009. aug. 10. 01:27
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
:DDDDD
2009. aug. 10. 01:31
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
abszolút észre lehet venni, más.
2009. aug. 10. 02:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Konkretan miben?
2009. aug. 10. 03:34
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Olyan mintha egy kődarabot érintenél meg...nagyon kemény. Engem nagyon taszít!

A két mell között meg 10 cm távolság....

legalábbis egy ismerősömnek.

2009. aug. 10. 08:19
 6/14 Kathrin01 válasza:
80%
Érintésre egész más, mert érzed, hogy van ott valami, de mindenképpen szép látvány.
2009. aug. 10. 08:58
 7/14 A kérdező kommentje:

Enis erre gondoltam az ilyen nagyon felfujtakkal kapcsolatban, bar megfogdosnek egyet, hogy megis milyen:)

Es mik a tapasztalatok a kisebb 'novelesekkel'? Hogyha nem olyan nagy merteku a dolog? Mondjuk B kosarrol kozepes C-re? Az meg szerintem pl nem lenne annyira felfujt, es lehet az erzetben sem annyira jelentkezne a dolog. Ezzel kapcsolatban tapasztalat?:)

Orulnek, ha olyan is irna, akinek van:)

2009. aug. 10. 09:04
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
nekem az sem jön be. se érintésre, se kinézetre.
2009. aug. 10. 09:08
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Ruhán keresztül egy kis túlzással szép látvány. Ruha nélkül undorító.
2009. aug. 10. 09:10
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

fogtam már szilikonmellett (meg "simát" is, hiszen lány vagyok:)). Nos, 2 félét fogtam: egy nagyon nagyon és egy kicsit. Mindkettő furcsa , kemény tapintású, nem jött be.

Kinézetre a nagy természetellenes, a kicsi meg tök szép volt.

20/L

2009. aug. 10. 09:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!