Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális sex esetében a pénisz kakis lesz?
Figyelt kérdés
Én még sosem csináltam,nem is vonz,de körülöttem minden férfi és nő,legalábbis sokan, imádják.Az egyik férfi azt mesélte,hogy mikor kivette,kis kukorica darab volt a péniszén.Meg is kérdezte a barátnőjét,mit evett,és mondta,hogy pizzát.persze kukorica is volt rajta.A másik meg azt,hogy reggel mikor felkeltek,a lepedőn barna csíkok voltak.Ha ezzel jár az anális közösülés,az elég taszító.Lány vagyok,én szégyelném magam.2009. aug. 10. 01:17
1/9 anonim 

válasza:

Te jó ég...
Arra nem gondoltál, hogy beöntést csinálnak előtte? Az igényesebbek.. Nem tudom te milyen közegben élsz.
2/9 anonim 

válasza:

Sosem történt velem ilyesmi, pedig szeretem análisan. De előfordulhat hogy kakis lesz ha nem tisztítja ki előtte valaki.
4/9 wheeler 

válasza:

Ezért kell mindig óvszert használni :P! Egyébként a kaki 20 cm-nél kijjebb soha nem jön ki, ha éppen nem kell kakilni :). Ti nem voltatok Bodies-on :D?
5/9 wheeler 

válasza:

Mármint a végétől számítva :D. Vagy mivan? Késő van már...
6/9 anonim 

válasza:

Óvszer nélkül nem szabad ilyet csinálni!
Végbélen keresztül nagyon nagy a fertőzésveszély.
Sokkal nagyobb, mint hüvelyen keresztül.
7/9 anonim 

válasza:

lol
haverom ugyanezt a kukoricás dolgot mesélte:O
8/9 anonim 

válasza:

Ha kaka van a végbélben, akkor igen. A dinnyezabálással is vigyázni kell, mert állítólag kellemetlenül szúrnak a magjai :D
9/9 anonim 

válasza:

Erről a kukoricásról láttam egyszer egy videót :D Biztos azért meséli mindenki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!