Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljam vagy ne? Volt már olyan, h olyannal szexeltél aki nem tetszett de aranyos volt belsőre?
Figyelt kérdés
van egy nem éppen szép csaj aki dugni akarna velem a szüzességét adná oda. 15 éves és akarja nagyon. Mit csináljak? nem jön be de aranyos kedves el tudnák vele keverni egy kört.2009. aug. 9. 23:47
1/6 anonim 

válasza:

bár én lány vagyok, a szemszögemből nézve a csaj elég gáz, ha így akar ezen átesni, de ő tudja.
nah, de ha én lennék a helyedben, egy aranyos fiúval aki nem tetszik, hát nem hinném h lefeküdnék vele. nekem az az ALAP, hogy a szexhez meglegyen a testi vonzalom, tehát tetszen nekem az illető. anélkül nem menne.
20/L
2/6 anonim 

válasza:

Hát ez kész... 15 évesen... Te jó ég! Ha a csaj ilyen buta, akkor hajrá, de ne kíméld. Utána hagyd a p*csába és rájön hogy nem megdugatni kellett volna magát, hanem összeszedni egy fiút, akivel MAJD ha már elég ideje együtt vannak lefekszik.
17/L
3/6 anonim 

válasza:

Osztom az utolsó válaszát.. ha 15 évesen megkuratni akarja magát akkor hajrá.. neked is jó neki is
4/6 anonim 

válasza:

Nem!!!!! Szerintem a sex csak akkor jó igazán ha szereted az illetőt! Azt nem lehet szórakozásnak venni!Nem szereted még csak nem is tetszik nem vágysz rá akkor szerintem ne feküdj le vele csak azért mer ő szeretné meg más nem akar esetleg vele lefeküdni,te pedig csak azért feküdnél le vele hogy együtt legyél valakivel?! Várd meg hogy olyat tanálj akivel majd imádjátok egymást és mindketten akarjátok majd! Meglátod milyen jó lesz majd azzal akit szeretsz!! - csak a véleményem írtam!
5/6 anonim 

válasza:

De buta egy csaj! Szerintem ne csinálj vele semmit, hagyd a francba. Főleg ha nem is tetszik, szexhez nem csak testi vonzalom kell, hanem szerelem is. Az meg látom pláne nincs meg. Amúgy te hány éves vagy és mióta ismeritek egymást?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!