Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, milyen puncik tetszenek? Ha nem tetszene a barátnőtökpuncija, mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 21:34
2/9 anonim 

válasza:

Ha egy lány tetszik, a puncija kinézete lesz az utolsó, ami elrettenthet. Esetleg ha fasza van, az már kellemetlen lehet.
3/9 anonim 

válasza:

édes jó istenem..mért büntetsz...=P
figyelj ha a barátoddal már ott tartotok szerintem nem fogja lemeózni hogy tökéletese a puncid nem fogja előkapni a számológépét hogy lecsekkolja a hossza az átmérője a tágulása tökéletese. örülni fog neki hogy kényelmesen elhelyezkedhet benne .legyen igényes ápolt de szerintem amúgy ha ez megvan nincsen olyan hogy szép meg csúnya=P de ez csak az én véleményem=P
i.dióta kérdésre i.dióta válasz már bocsi=P
4/9 anonim 

válasza:

CSúnya punci nincs,persze csak ha borotvált akkor mind szép.Ha dzsumbujos nah azzal lehetne vallatni,amúgy ne aggódj ha ápolod tuti szép a puncid
5/9 anonim 

válasza:

Csak egy feltétel van,legyen ápolt,legyen vele foglalkozva és kész.A többi már nem lényeg.Ha csupasz az csak + pont!:P
6/9 anonim 

válasza:

Előző vok,egyébként én szerintem ha a csajnak tegyük fel szőrös,a pasinak ez nem tetszik,akkor a pasi megkérheti a csajt h borotválja le,de akkor a csaj is kérhet valami a barátjától.Kölcsönös tisztelet és szeretet.Én így csinálnám,ha lenne baratnőm :D
7/9 anonim 

válasza:

Ha szeretek egy lányt, a punciját is szeretem, úgy, ahogy van!
8/9 anonim 

válasza:

Mi a párommal szoktuk meózni a puncikat mikor szexújságot nézünk, vagy filmet. Van amelyik nem tetszik neki. Arra azt mondja, hogy vartyula. :) Amúgy nekem tetszik hogy megkérdezted, mert gyerekkoromban engenm is foglalkoztatott ez a kérdés, mert a kis szeméremajkam nagyobb mint a nagy, és ez engem zavart, azt hittem ez nem normális! Mostmár tudom, hogy van ilyen, meg van olyan, de két egyforma nincs!
9/9 anonim 

válasza:

én hiába mondtam a bnőmnek h vágja le, nem borotválta le. így kénytelen voltam így nyalni, de mellette ápolt volt, szal fini.:P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!