Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudom volt már ilyen kérdés....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom volt már ilyen kérdés. De masztiztatok már extrém, nyilvános helyen?

Figyelt kérdés
ne csak annyit írjatok h igen vagy nem hanem a storyt is :D csak kíváncsi vok :)
2009. aug. 9. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha tudod, hogy volt ilyen akkor mi a fenének rakod fel még1x a kérdést? -.-
2009. aug. 9. 21:29
 2/9 A kérdező kommentje:
azért mert csak oda annyit írnak h igen volt meg nem nem volt még ilyen és ennyi...
2009. aug. 9. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Igen. A Balaton kellős közepén. Meg láttam egy olyan fullos csajt, hogy a farkam majdnem kimeredt a vízből, és mivel így nem tudtam kimenni ezért a víz alatt kivertem. Elég nehéz volt, hogy ne lássák meg. Közben úsztam, csak így tudtam leplezni. XD
2009. aug. 9. 21:31
 4/9 A kérdező kommentje:
:D xD köszi h irtál
2009. aug. 9. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Én Siófokon 1 nyaralóban hokiztam :D járkáltak 17-19éves csajok de jók voltak nagyon :$ napoztak és hát mindent lehetett látni lábuk közt stb. Nagy fétish rajongó vagyok így párszor kivertem 1-1 csaj lábára:D
2009. aug. 9. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer infó órán.. Barátom nagyon felizgatott msn-en, és egyszerűen nem bírtam.. Szerencsére olyan helyen ültem, hogy nem látott senki :D
2009. aug. 9. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Infó órán? ejha! Hát én órán biztos nem próbálnám ki. De az egyik haverom mesélte, hogy ő is egyszer órán verte ki magának. Persze nadrágon keresztül. Nem tudom, hogy kamu volt-e vagy sem...
2009. aug. 10. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Biztos jó lehetett az ondóban ülni xD
2009. aug. 10. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Én repülőn, vonaton, suli WC-n vertem már ki :D
2009. aug. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!