Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti megosztjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti megosztjátok legjobb barátnőtökkel a párkapcsolatotok legntimebb pillanatait is?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok h elmondjátok e ti barátnők egymásnak h pl a pasitoknak mekkora a mérete vagy h milyen az ágyban....stb
2009. aug. 9. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
igen ... azert mindent nem de igen mi legalabbis elmondjuk
2009. aug. 9. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem. Bár ez lehet azért is van, mert a barátom a legjobb barátom :P :)

Persze van Rajta kívül legjobb barátnőm is, de az intim dolgok úgy érzem csak kettőnkre tartoznak..

2009. aug. 9. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
általában igen...
2009. aug. 9. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze! Legalább tudunk egymásnak is segiteni, hogy kinek milyen tapasztalata volt.
2009. aug. 9. 21:10
 5/8 anonim válasza:
100%

Nem!...vagyis beszelgetunk errol, de azert a legintimebbeket nem, mert akarmilyen joo baratno lehet, ha fordul a kocka, csunyan meguteheted a bokad...ez tapasztalat!!

szerintem csak annyit modnj el, amit nem baj ha veletlenul mas is megtud....de a legintimebbeket ne!!!amugyis az csak rad es a parodra tartozik....ne sertes meg evvel a baratod sem:);)

2009. aug. 9. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Én megosztottam és rögtön le is buktam. Ugyanis msn-en számoltam be a barátnőmnek az együttlétünkről, figyeltem, hogy még véletlenül se felejtsek ki semmit belőle. Csak éppen a barátommal is írtam msn-en és véletlenül felcseréltem az ablakokat....
2009. aug. 9. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
mi is elmondjuk egymásnak, de msnen soha, persze tudom, hogy nem árulna el, 9 éve legjobb barátnők vagyunk:) szóval abszolút megbízunk egymásban.
2009. aug. 9. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:
azért a méretet és minden mozdulatsort nem :) de a lényeget igen, hogy jó volt, vagy mi volt rossz :) Persze ez attól függ, hogy van e kedvünk beszélni ilyenekről. Most nyilván nem egy büfében vagy hol fogjuk megbeszélni, de nem is feltétlen beszéljük meg :)
2009. aug. 10. 09:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!