Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilvános fürdőhelyen lehet csinálni? Vagy ez káros lehet valakire nézni? Akár a két félre, akár az összes többi emberre gondolok.18/F
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 19:44
1/10 anonim 

válasza:

Csak max kinéznek és kitiltanak onnan.
2/10 anonim 

válasza:

én a helyedbe nem tenném. akár parton akár vízben csináljátok. nem higénikus, és bűncselekmény közszeméremsértésért
5/10 anonim 

válasza:

Lehet török, azért kérdez ilyet mert a törökfürdőkben szabad
6/10 anonim 

válasza:

Legjobb a melegvízes gyógymedencében, ahova az összes néni beleáztatta a bőrdarabkáit. Egészségetekre. 21/l
7/10 anonim 

válasza:

Hát én nem ajánlom, mert egyrészt a víz szárít...és a lánynak nem túl kellemes, másrészt nem higiénikus...régen én is ki akartam próbálni, aztán belegondoltam, hogy nem lenne jó ötlet:S
Nézzetek vmi más extrém helyet ;)
8/10 anonim 

válasza:

Hát a medencében nem tenném de a strand elkerített nudi napozójában egéx jó volt legalábbis nekünk :D
9/10 anonim válasza:
Hát mondjuk a Balatonban nem fog senki se meglátni. Mert elég sötét a víz. Sokan csinálják, viszont minden szar fertőzést össze lehet szedni. Utána a fityma alatt rendesen ki kell mosni mert lehet aztán hetekig fog viszketni.
Mondjuk ha te rendes strandon akarod csinálni akkor nem vagyok normális :D
20/f
10/10 anonim 

válasza:

Nem értem, hogy hogyan szedhetne nagyobb eséllyel össze akármilyen betegséget? Hisz ha bementek a vízbe a nemi szerv ugyan úgy ki van téve ezeknek a veszélyeknek...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!