Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyen melegben még sokszor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen melegben még sokszor a szexhez sincs kedvem. Normális ez?

Figyelt kérdés

Normális, hogy ilyen melegben nemhogy a mozgáshoz, de még a szexhez sincs kedvem?

Csináltuk már ilyen melegbe és mit ne mondjak úsztunk a saját izzadságunkban. Nem volt vmi kellemes, ráadásul hosszú hajam van és ha összekötöm akkor is zavar.

A zuhanyozás alatti szexhez meg nem nagyon van alkalmunk, mert nem lakunk együtt és a szülők állandóan otthon vannak.

Ingerültség is normális ilyen melegben? Persze nem mindig van ez az egész.

2009. aug. 9. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
nem, ez egy veszélyes betegség, és bele fogsz halni. És terjedő típus!
2009. aug. 9. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
A szex közben a tested kifárad és felhevül, ha erre még rá is dobjuk azt, hogy alapból meleg a hőmérséklet, akkor ez nem egy jó cél. Ilyen időben nem szeret sok ember, csak akinek van légkondija.
2009. aug. 9. 19:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló. Nem az ilyen véleményekre lennék kiváncsi, hanem a normálisakra. Nem oktalanul kérdeztem és nem azért, mert unatkozok.

Köszönöm a választ második válaszoló. Jöhetnek még, várom a tanácsokat/tapasztalatokat.

2009. aug. 9. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztos normális, de nekem télen-nyáron, plusz 40-ben vagy -20-ban, mindig van kedvem:D

Most is lenne kedv, pasi hiányzik:D

2009. aug. 9. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem is így van. Nekem is hosszú a hajam, és zavar ha összekötöm. Ráadásul tetőtérben lakunk, ott még melegebb van. És ha dől rólam a víz nincs kedvem szexelni, mert zavar, ahogy tök izzadtan összetapadunk. Persze, ha lenne klíma...:)
2009. aug. 9. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem teljesen normális, nekem eleve a lakás egyik pontjáról a másikba alig van kedvem átvánszorogni. Szerintem teljesen normális dolog. Az ingerültség meg végképp normális, Ne aggódj, teljesen normálisan reagál a tested, Ezt a meleg amúgy megterhelő a szervezetnek.
2009. aug. 10. 08:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!