Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális szex=széklet inkontinen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex=széklet inkontinencia Miért nem jut ez eszébe senkinek sem?

Figyelt kérdés

[link]

És még legalább 4-5 videó van fent ezen az oldalon, ami az anális közösülés káros hatásait taglalja. Orvosok által fejlesztett oldal, tehát nem a levegőbe beszélnek.

Ha ennyi káros hatása van, akkor miért kell csinálni? Nem értem.

2009. aug. 9. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
szerintem ahhoz napi rendszerességgel kell csinálni... havi 1-2 belefér, nem hinném hogy más átlagember ennél többször csinálja.
2009. aug. 9. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Miért te pl a kresz szabályait nem szeged meg?(nemtudom hogy van-e jogsid vagy se), internetről nem töltögetsz le ami szabályellenes? Pont ezért csinálják az is... Meg sokan élvezik!
2009. aug. 9. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
én soha nem tenném be a farkam senkinek a seggébe. undorító!!! ááááá :@
2009. aug. 9. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Azért amiért az emberek dohányoznak, alkoholizálnak, vagy drogoznak, mert élvezik. Mondjuk én személy szerint nem rajongok az anális szexért.
2009. aug. 9. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Én nem próbáltam mondjuk még, de kipróbálnám szívesen :)

20/F és 19:25-ös voltam

2009. aug. 9. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Azért,mert az emberek nem szeretnek gondolkozni.Az meg pláne nem jut eszükbe hogy nem lesznek örökké fiatalok!

De majd 10-15 év múlva vagy talán még annyi se kell hozzá megváltozik a véleményük,de akkor már késö lesz.

2009. aug. 9. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
65%

Mond te gondolkodsz is, mielőtt marhaságokat írsz? Figyelted, mint mond a doktornő?

Egy szót sem ejtett arról, hogy milyen rendszeresség illetve sexuális szokások mellett okoz az anális sex gondot. Annyit mondott, hogy találkozott Homosexuális FÉRFIAKKAL (akik ugye csak az análsexet tudják művelni, nyilván rendszeresebben, mint egy hetero pár...) akiknél már gondot okozott a záróizmokkal. Aki néha análsexel a megfelelő módszerrel és figyelemmel, annál semmi károsodást nem okoz.

Arról meg úgy sejtem fogalmad sincsen, hogy mit jelent a széklet inkontiencia, de hogy a címed kb. olyan szintű baromság, mint egy bulvárlap címoldala, az egészen biztos.

2009. aug. 9. 20:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!