Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés rendessen szexxelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés rendessen szexxelni?

Figyelt kérdés
2008. máj. 21. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem nagyon lehet leírni, csak átélni.

PEsze a szexnek is sok formája van, én csak az érzelmeken alapuló, tartós kapcsolatban lévő szexről tudnék neked mesélni, az egyéjszakásokról nem, mert szeritnem az max dugás, nem szeretkezés.

Amúgy csodálatos, felszabadító, megkönnyebbítő, lazító és vágykeltő dolog egyszerre:-)

Élvezni fogod, ha itt az ideje:-)

2008. máj. 21. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó. Felemelő érzés. Kellemes fáradtság. De unalmassá is tud válni. Sajnos. Egy éve élet párkapcsolatba, és néha magamon és a páromon is észreveszem hogy nincs kedve, kedvem. Szex közbe őrületes. Annyira jól érzed magad hogy kiabálni tudnál az élvezetektől. Néha ez is rontja el, hogy nem kiabálhatsz, mert mondjuk szülők a szomszédba stb... A szex testileg és lelkileg is gyógyít. Persze ha jó. Ha rossz valakivel a szex, az rámehet a lelkedre és a testedre is. Jó sok szexelést kívánok.
2008. máj. 21. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Fantasztikusssssan jó. De ez olyan kérdés, mint ha azt kérdeznéd, milyen ízű a rendes sör? Kóstold meg és megtudod, leírni lehetetlen.
2008. máj. 21. 16:41
 4/7 anonim válasza:
ez így van,át kell élni ahhoz,hogy tudd x)de szerintem nem lehet megunni,én legalábbis nem tudnám és a barátom se =) a szex sok szempontból jó,ha jó és élvezed... hiszen tényleg ellazulsz,boldoggá tesz(persze inkább ez arra vonatkozik ha normális párkapcsolatról beszélünk)...felemelő érzés =) és mellette ugye állítólag hosszabbítja az életet XD
2008. máj. 21. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a rendes sex után 3napig izomlázam van.Ez rendes sex volt mindent beleadtunk.Ha nem az csak amolyan light-os.Ha rendesen beindulsz nem tudsz és nem is akarsz uralkodni magadon.
2008. máj. 22. 18:34
 6/7 anonim válasza:

Jóóóóóóóóóóóóóóóóó!

De ezt neked kell átélned ahoz hogy megtudd miről beszélek:)

2008. máj. 25. 20:59
 7/7 anonim válasza:
naggyon jó, mert egyre újabb újabb dolgokat találtok ki a dugványozástól kezdve a... egzóval jóóóó
2008. aug. 7. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!