Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen, hogy nem tud elmenni?
Figyelt kérdés
Ha a barátomat orálisan elégítem ki sosem megy el. Csak akkor ha kézzel rásegít egy kicsit. Nem vagyok tapasztalatlan (az előző barátnői se tudták így kielégíteni). De láthatóan nagyon élvezi.2009. aug. 9. 19:01
1/6 anonim 

válasza:

nincs ezzel semmi probéma - nem mindenki reagál egyformán.
ha élvezi, és neked is jó - akkor o.k.
2/6 anonim 

válasza:

Az orális sexnek van késleltető hatása. Én is nehezebbek megyek el mint sima sexnél de eltudok.
3/6 anonim 

válasza:

Az a gyanum, hogy túl sokat csinálta magának, és annyira megszokta, hogy másképp nehezen megy. Kérdezz rá, és beszéljétek meg, hogy magának ne csinálja. Ha egy kicsit ritkábban csináljátok tuti menni fog.
4/6 anonim válasza:
én például nem tudok elmenni álló pozicióban, szal teljesen normális
5/6 anonim 

válasza:

mintha csak én lennék a kérdező barátja:D..remélem nem így van xD
6/6 webshark 

válasza:

Beszélgessetek róla, nyíltan, aztán verd ki neki bátran.
Az hogy nem megy el ,az nem szégyen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!