Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró lehet szex közben?
Figyelt kérdés
A barátom nem mondható vékonynak és a mellei elég nagyok. Zavaró lehet szex közben, ha az arcomba lóg?2009. aug. 9. 18:38
1/17 anonim 

válasza:

A férfiakat általában nem szokta zavarni a mell közelsége, szerintem téged sem fog. Játssz vele, ha úgy is kéznél/szájnál lesz! Ha esetleg mégis zavarna téged, akkor válasszatok olyan pózokat, amikor nem lóg az arcodba. (pl te vagy fölül, vagy lovaglásnál ne hajoljon rád, vagy hátulról) Hidd el meg fogjátok oldani;)
2/17 anonim 

válasza:

Legyél te felül, és ezzel megoldottad.
3/17 A kérdező kommentje:
A lovaglást már próbáltuk, de nekem nem volt kényelmes, mert nem tudtam rendesen letenni a lábaimat.
2009. aug. 9. 18:48
4/17 anonim 

válasza:

Egyetlen ötletem van, méghozzá a kutya póz. Akkor nem zavar a melle se és nem is te vagy felül.
5/17 A kérdező kommentje:
Kutya pózban a hasa miatt nem lenne annyira kellemes...
Nagyon rosszul érzem magam emiatt, hogy sehogy sem jó:(
2009. aug. 9. 19:01
6/17 anonim 

válasza:

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de vagy le kell fogynia a barátodnak, vagy egy szeretőt kell tartanod, vagy szex nélkül folytatjátok a kapcsolatot, vagy végső esetben szakítotok.
7/17 anonim 

válasza:

Bocs, hogy ezt mondtam nem akartam vele rosszat.
8/17 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy mással nem szeretném... ha kell, akkor szex nélkül is kibírom... van neki keze is
2009. aug. 9. 19:12
9/17 A kérdező kommentje:
Volt már orvosnál a súlyával és rengeteg módszert kipróbált, de sehogy sem sikerül lefogynia. Maximum 1-2 kiló, de az vissza is jön. Az orvosok sem tudnak segíteni:(
2009. aug. 9. 19:14
10/17 anonim 

válasza:

(A sportolás sokat segíthet. Én a futást javaslom.) Lehet, hogy egy darabig meg lesztek szex nélkül, de hosszútávon ez az egész nem lesz nagyon sikeres.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!