Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkezetetek már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezetetek már?

Figyelt kérdés
kinai , japán vagy fekete vagy bármilyen illetövel ??
2009. aug. 9. 18:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
te kis butus
2009. aug. 9. 19:23
 12/18 anonim ***** válasza:
én néger pasival szexeltem, nem nevezném szeretkezésnek, inkább dugásnak. nem vagyok rá büszke, de nem is szégyellem, ugyanis nagyon-nagyon jó volt.
2009. aug. 9. 20:01
 13/18 A kérdező kommentje:
és miért csak egy alkalommal ???
2009. aug. 9. 20:05
 14/18 anonim ***** válasza:

A Magyarországon élő kínaiak közül nagyon ritka az olyan, aki nem a saját etnikumából választ magának párt. Úgy tudom, hogy az egy eléggé zárt közösség. Én egyébként is kevés kínai lányt láttam eddig magyar sráccal. Olyat meg szerintem még kevesebbet találsz, aki egy kósza kufircért majd leáll veled.

De próbálkozni lehet.

2009. aug. 9. 20:06
 15/18 A kérdező kommentje:
és esetleg valami fizetös nöt nem tudsz ??? pénz nem számit !! Az a baj hogy a neten is csak fekete néger nök vannak !! sajna !!
2009. aug. 9. 20:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Józsefvárosi piac dugig van kínai nőkkel.

Náluk próbálkozhatsz.. Bár kétlem, hogy leállnának veled.

Amúgy ukrán pasival voltam már együtt (:

2009. aug. 9. 21:32
 17/18 anonim ***** válasza:
tegnapi 20:01-es vagyok: honnan veszed, hogy csak 1 alkalommal? :)
2009. aug. 10. 12:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy Magyarországon sok kínai kurv@ lenne. De megnyugtatlak: tutira nekik is olyan a puncijuk, mint bármelyik másik csajnak.
2009. aug. 10. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!