Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen bajom származhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bajom származhat abból, hogy évek óta nem szexeltem, illetve behatolás nélkül? (28 éves lány)

Figyelt kérdés
2008. máj. 21. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ettől aztán semmiféle szervi bajod nem lehet:)
2008. máj. 21. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam úgy hogy majdnem 1 évig nem voltam együtt senkivel, utána fájt picit a behatolás, mert elszokott a hüvelyem a "tágulástól". De amúgy semmi baj nem volt. :)
2008. máj. 21. 13:02
 3/9 anonim válasza:
82%
Bepókhálósodhat a puncid.
2008. máj. 21. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fiatalon szexelj :)
2008. máj. 21. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi. Én egy éve nem szexeltem (igaz, fél éve szültem, bár az minden, csak nem szex), mert a fiam apja lelépett még a terhességem alatt. Szerintem nem is mostanában fogok, de nem hinném, hogy bajom lenne bármi is.
2008. máj. 21. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Nos, a szex pont olyan létfontosságú funkció mint a táplálkozás vagy a légzés, lévén biológiailag a legelemibb aktivitások egyike.

Hiánya problémák garmadájához vezet, korai öregedés, rendszertelen menstruáció, nyűgösség, ingerlékenység, ráncok, korpa, testszag, munkahelyi konfliktusok, az emberi kapcsolatok kiüresedése, kábítószerfüggőség, hogy csak néhányat említsünk.

Mert mi is történik? A szervezet észleli, hogy valami súlyos rendellenesség lépett fel, hiszen a fogamzóképes korú alany nem él nemi életet. Ekkor pedig logikusan, az emberi faj túlélése érdekében elkezdi lebontani, felszámolni önmagát, hogy az aktív szekszuális életet élő egyedeknek és utódaiknak helyet biztosítson az amúgyis túlnépesedett bolygónkon.

Ugye milyen lenyűgözően bonyolult szerkezet az emberi test?

2008. máj. 22. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Már az ilyen nagyonhülyék miatt is érdemes olvasgatni ezt az oldlatXD
2008. máj. 23. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Gyakorló szakemberként mondhatom, hogy kb. 2 év az a határ, ami fölött már ha nem volt szexuális aktus akkor a hűvely visszafordíthatatlanul elkezd összehúzodni. (orvosi kifejezése a károsodásnak vulvus retardalis)

Idősebbb korban gyakori.

Megelőzhető vibrátor használatával, de sajnos ha már kialakult nem gyógyítható.

2008. máj. 29. 12:04
 9/9 anonim ***** válasza:
(előzőt kiegészítve): A maszturbálás jó, és egészséges! xD
2009. szept. 29. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!