Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szexeljek jól a barátnö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szexeljek jól a barátnömmel, ha nem szeretem?

Figyelt kérdés
Ö nagyon imád szeret én meg nem !!! de fontos vagyok neki nem akkar elvesziteni , valahogy nekem is fontos de nem az igazi , de én sem akkarom dobni !!! Az a baj hogy sokáig nem birom mert elélvezek 2 perc alatt !! Nekem is neki is 2.ik kapcsolatunk !!! (28 én , 27 ö )
2009. aug. 9. 06:31
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Pedig érzelem nélkül csupán használod. Légy hozzá őszinte és ha fontos Neked, akkor végetsz ennek a kapcsolatnak. Jobbat érdemel.
2009. aug. 9. 07:17
 2/4 anonim ***** válasza:

hát ja. előbb tisztád, hogy tényleg szereted-e? vagy a szex miatt érzed úgyhogy nem passzoltok.

a percek számát,meg lehet növelni...

több előjáték a hölgy számára és egyből hosszabb lesz az aktus... előbb ő élvezzen, aztán te... stb...

2009. aug. 9. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem szereted akkor csak kihasználod. Hagyd el, sokkal jobb egy ideig szomorkodni minthogy valakinek már csak megszokásból legyen. Amíg te kihasználod, addig elveszed tőle azt az időt amikor megismerhetné azt aki szívből szereti és nem csak megszokásból és a szex miatt van vele.
2009. aug. 9. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:
2 perc?vagy a csaj tud valamit vagy te vagy Al Bundy
2009. aug. 10. 00:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!