Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti lefeküdnétek egy olyan csajjal, akit utáltok?
Figyelt kérdés
Van egy pasi,nagyon szerelmes vagyok belé. Párszor lefeküdtünk,de mostanában már nem beszél velem. Ha írok,nem válaszol,meg semmi. Lehet,hogy utál,vagy van valakije,nem tudom. Szerintetek ha megkérdezném,hogy nem akarná-e mégegyszer,mit válaszolna?2009. aug. 9. 02:01
1/9 anonim 

válasza:

Ez ember függő, de én a mostani álapotomban akárkivel lefeküdnék 17F
2/9 anonim 

válasza:

Persze, le. Szerintem kevés olyan férfi létezik, aki nem feküdne le egy vonzó nővel, csak mert nem kedveli a személyiségét. Persze, egy olyan nővel jobb, akit kedvelsz. Kérdezd meg. Aztán hozzám is jöhetsz.
21F
3/9 anonim 

válasza:

nem tudom, mert én alapból nem utálok senkit. de volt már, hogy lefeküdtem egy olyan csajjal, aki nem vonzott annyira, de jó volt vele szex
4/9 anonim 

válasza:

Ha nem válaszol, egyértelmű,hogy nem kellesz neki.Én a helyedben nem égetném magam azzal,hogy keresem..
5/9 anonim 

válasza:

Ha jócsaj és nincs bnőm, akkor lazán dugnám:D
7/9 anonim 

válasza:

Lyuk, lyuk. Sotetben minden tehen fekete. Hat en is fekudtem mar le olyan csajjal aki nem tetszett, de o akarta. Hat azert eleg jo volt.De utana se tetszett meg egyaltalan.
8/9 anonim 

válasza:

Még szp, hogy lefeküdnék vele, de csak azért, hogy kiadjam magamból a cuccot. Rálőném az arcára és kész. Jóérzés lenne....de nem foglalkoznék vele többet.
9/9 anonim 

válasza:

Belegondolva van egy lány jó haverok voltunk, aztán elkezdett a hátam mögött pofázni pletykákat terjeszteni, rágalmazni, meg párszor minden különösebb ok nélkül tökön akart rúgni. Ezek után ha ő lenne az utolsó nő a földön akkor sem kéne.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!