Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szakadt át a szűzhár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szakadt át a szűzhártyám? Csak tágul, és tágul, és bizonyos pózokban fáj.

Figyelt kérdés
2 éve élek szexuális életet, és még mindig nem szakadt át.. Az 1. nem fájt, nem is vérzett, pedig nagy volt a szerszám... Kutya pózba nem is tudjuk csinálni, mert fáj, és bedugni is alig tudja, mert ott van ... :S Hiába pucsítok, nem sikerül..
2009. aug. 8. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
aki két éve él szexuális életet, annak 100% hogy átszakadt a szűzhártyája, van aki nem is érzi és nem is vérzik neki. az hogy fáj másmiatt van.
2009. aug. 8. 22:54
 2/6 A kérdező kommentje:
De totál eltakarja a hüvelynyílásomat is :S
2009. aug. 8. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Bár nem vok vmi tapasztalt de az tuti h nem a szűzhártyád sztem van valami ott aminek nem kéne... sürgősen menj el egy nődokihoz és akkor majd megtudod mi a szitu
2009. aug. 8. 23:01
 4/6 A kérdező kommentje:

De már voltam...

Ő is kérdezte, hogy szűz vagyok-e még, hiszen ott van a szűzhártyám..

2009. aug. 8. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ez nem normális dolog és mindenképp menj el egy másik dokihoz. Egyik ismerősömnek volt hasonló és neki vmi műtéti úton tudták kitágítani, ugyanis ő 8 évig élt a barátjával úgy szexuális életet, hogy megvolt a szűzhártyája, de nem ment be neki, mert nagyon fájt neki minden pózban. Azóta gyerekük is született, úgyhogy gondolom, hogy a problémát sikerült megoldani. Egyébként én is nagyon szűk voltam, 2 hónapig nem sikerült a páromnak betennie.
2009. aug. 8. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
91%

A szűzhártya a legtöbb nőnél ott is marad darabokban a szülésig, de maga a hártya rég átszakadt (ez nem egy fal, vagy egy rugalmas akármi). Szerintem inkább a pózzal, a partnerrel van a gond, na meg az orvosoddal, akinek tudnia kéne, hogy a szűzhártya, másnéven hymen nem egy fal, és alapvetően lyukacsow szerkezetű. Néha előfordul, hogy teljesen össze van nőve, azt sebészi úton kell eltávolítani.

Ha viszont pár centinél tovább belédfér a pénisz, akkor nincs ott, hanem más a gond.

2009. aug. 8. 23:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!