Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell bánni a barátnömel, h legyen egyre romantikusabb?

Mármint, hogy legyen a kapcsolatotok romantikusabb?
Írhatnál egy kicsit bővebben, mert így nem nagyon lehet érteni, hogy mire kérsz tanácsot:)

Hát csináljatok romantikus dolgokat:D
Nem kell nagy dolgokra gondolni...egyszerű dolgok, cselekedetek tesznek romantikussá egy kapcsolatot!
A lényeg, hogy mindig őszinte legyél, és őszintén szeresd és mutasd ki, hogy szereted! Az én párommal meglepjük egymást minden hónapban vmi aprósággal:), mámrint ilyen hófordulót tartunk:D igaz már 3 éve együtt vagyunk, de szerintem pl ez is egy romantikus dolog:) Van hogy tényleg nagyon kis dologgal lepjük meg a másikat, a lényeg, hogy szívből jöjjön:) ez olyan, hogy tudom, hogy a párom szereti nagyon a marcipánt:) nah...hát volt, hogy azt vettem neki, volt, hogy egy kis dísztárgyat:)
Hát remélem azért ez is hasznos:)
jah amúgy az 1. válaszoló voltam:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!